Регулиране на съединител
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Регулиране на съединител
Искам да попитам има ли начин да се регулира съединител който отделя много високо или плаче за нов? Какви цени са новите и смяната скъпо ли излиза? Колата е Джета 91г.(моделът с широките бронии) 1.6 ТД.
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако не е саморегулиращо се ,на него има едни гайки, чрез които като ги въртиш и можеш да променяш дължината на жилото - респективно педала да отделя по-ниско или по-високо
А за автоматичното : тук съм снимал едно като съм му правил надлъжен,напречен и "къв ли не разрез" ,което е от поло 91 г (горе долу от тези години е и джетата)
А за автоматичното : тук съм снимал едно като съм му правил надлъжен,напречен и "къв ли не разрез" ,което е от поло 91 г (горе долу от тези години е и джетата)
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Ако не е саморегулиращо се ,на него има едни гайки, чрез които като ги въртиш и можеш да променяш дължината на жилото - респективно педала да отделя по-ниско или по-високо
А за автоматичното : тук съм снимал едно като съм му правил надлъжен,напречен и "къв ли не разрез" ,което е от поло 91 г (от тази година е и джетата), защото на по-новите полота е по-различно
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6%E8%EB%EE
А за автоматичното : тук съм снимал едно като съм му правил надлъжен,напречен и "къв ли не разрез" ,което е от поло 91 г (от тази година е и джетата), защото на по-новите полота е по-различно
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6%E8%EB%EE