искам да си сложа трети стоп,взех един диоден и ако може да ми кажете как да го вържа.защото аз го свързах масата(-) за купето,(+) за кабел от стопа(отзад като извадих жиците и към един от тях вързах +),стопчето работи,защото го сложих на акомулатора и си свети.
и искам да попитам аз ли нещо въркам с връзките
мерси предварително
трети стоп
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
А бе ти хубаво си взел светодиоден , ама дано не е някой от Италия ( наистина от там ) че аз какви ги брах с един такъв ...... отлепяше се сума ти пъти , от жегата през лятото се стопи червеното стъкло отгоре и накрая започнаха да горят диодите ..... бих му дузпата и си купих ( по съвет от форума ) един оригинален на Хела - еми каквото и да си говорим " размера " има значение

какво повече ?вземи "+" и "-" от стопа и си готов.

juve написа:А бе ти хубаво си взел светодиоден , ама дано не е някой от Италия ( наистина от там ) че аз какви ги брах с един такъв ...... отлепяше се сума ти пъти , от жегата през лятото се стопи червеното стъкло отгоре и накрая започнаха да горят диодите ..... бих му дузпата и си купих ( по съвет от форума ) един оригинален на Хела - еми каквото и да си говорим " размера " има значение
какво повече ?вземи "+" и "-" от стопа и си готов.
кви пари върят тези оригиналните на ХЕЛА?
А продават ли се такива стопове(за трети става въпрос) дето колко повече натискаш спирачката толкоз по силно почва да свети?