ами не съм за 5-6 лева, но съм повече от сигурен че тези които ще си купя не са точни, а и са някакви тъпи лепенки, може принт-устройството да е поизкривило някои чертички и такива работи, а оттам аз като го сканирам още один път всичко съвсем ще се омаже.
твоите след като са по-малки не искам да ги уголемявам поради същата причина. Не ми е проблем да си ги направя на Аутокад или Солид но не знам стъпката на скалите дали е постоянна... така че предпочитам оригинално сканирано..
Километраж на Голф 3 с подсветка отзад
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E0%E6%E8
виж какво е направил колегата. Пусни му едно ЛС и му поискай реалните размери. После малко труд и творчество в домашни условия, и на края може да пуснеш една темичка да се похвалиш какво си сътворил. Успех.
Пия кола, фанта, капи 
виж какво е направил колегата. Пусни му едно ЛС и му поискай реалните размери. После малко труд и творчество в домашни условия, и на края може да пуснеш една темичка да се похвалиш какво си сътворил. Успех.

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
имам го 1:1 само да го сканирам и го качвам-20-220.А сега ще правя нов,защото моя е от 0-220 км.А иначе мойте неша се забавят-хората са отпуска.patzo написа:SMELL , какво става? Има ли някакъв напредък? А снимков материал
ще стане ли това за което те помолих ???
може ли някой да ми каже от къде да намеря километряажи 20-200 за дизел ??
SMEL написа:имам го 1:1 само да го сканирам и го качвам-20-220.А сега ще правя нов,защото моя е от 0-220 км.А иначе мойте неша се забавят-хората са отпуска.patzo написа:SMELL , какво става? Има ли някакъв напредък? А снимков материал
ще стане ли това за което те помолих ???
може ли някой да ми каже от къде да намеря километряажи 20-200 за дизел ??
Давай да видим и твоя сканирания, който е 1:1 за да правим опити за творене, че аз имам едни които са 1:1 ама мн трудно се поддават на обработка заради лошото качество на снимката
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Andrian_VT написа:Аз също нямам скенер и не разбирам от работа с него, но са ми казвали, че е хубаво като се сканира да се прави на възможно най-много пиксели за да стане снимката с добро качество и да може да се обработва по-лесно.
да така е,но повечето скенери дето ги продават за по 100-200 лв както и тези по сергииките мисля че най-доброто им е 600 пиксела (което пак не е мн зле) но като знам в нас на какви пиксели мога да сканирам

някой има ли идея от къде мога да намеря километраж на които да тествам (како е направил и Smell) защото не мога да си позволя да съсипя моя и да карам без километраж..
още нещичко... въпреки че таблото ми изглежда 1:1 с това от голф 3, попаднах на 1 сайт (тука беше из форума) кадето си избираш картинка да ти направят в/у километража, като избираш твоят модел километраж преди това, и там забелязах че моите километражи захващането им (на циферблатите) се различава малко от това на Голф3
възможно ли е тези от тоя сайт (който е български) да са снимали някакви други или просто да са попаднали на някакви километражи и са им казали че е за сеат примерно.
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:wili98 написа:не течният кристал.. а плаката която е пред него..
разлепва се и се обръща..
тва е някъва такава дето пречупва светлината под някакъв ъгъл.. и се получава
Поляризиращ филтър се нарича. Когато обърнеш филтъра поляризацията се обръща и воала
Не трябваше да ми го обяснявате.....

Снимка на моето творение!
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
patzo написа:@Maxxx, не мога да разбера какво точно си направил, гледам дисплея, но той си е стандартен като на моята уредба в къщи, или може би не гледам където трябва ?
Оригинално дисплея на моята уредба беше жълто-зелен с черни цифри... и ми костваше доста труд за да я разглобя и да обърна плаката и да свети така както е сега!!
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето какво скалъпих аз на компютъра, с помоща на 2-ро табло и шублерче
всички размерси са 1:1 с оригиналният
Това е за моята колица, а съм напрвил на 90% и 0-220км/ч за колегата SMELL
Мога да променям циферблатите
(извинявам се но съм намалил качеството на снимката че нямам мн място за ъплауд, иначе се вижда по-хубаво)

Това е за моята колица, а съм напрвил на 90% и 0-220км/ч за колегата SMELL
Мога да променям циферблатите
(извинявам се но съм намалил качеството на снимката че нямам мн място за ъплауд, иначе се вижда по-хубаво)

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CCCP_FAN написа:Колегата ги е направил много добре тея мострички, ма ме интересува за голфа от 20 до 200 (бенз) има ли циферблати и някой може и да ми ги направи е такива хромирани или поне само файла???
моите мострички са направени от голф-ов километраж, и само сум си слойил емблемката на сеат защото 2те табла са 1:1.
по заявка бих могъл да направя с друг циферблат, като разбирасе съответства на 100% с оригиналния. за сега имам възможност за километражи 0-200, 20-220, ( 0-220 )
за по-големите до към 240-260 ми трябва мостра защото стъпката на циферблата е друга .