Затъмняване на фарове?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на живо естествено че е по-добре.ама с базикната камера и мъгливо време толкоз
Последна промяна от parno на Нед 24 фев 2008 0:20, променено общо 1 път.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стига сте си разваляли стоповете и фаровете с тия шпрейчета..., ами ходете някъде да ви ги направят с фолио.. стават 100% истински и качеството е много по високо... Днес бях при едни пичове които ми затъмниха стопчетата с фолио... и станаха перфектни.... утре ще кача снимки...
и най важното не се губи светлината..

и най важното не се губи светлината..

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Smoke написа:пич обясни ми фара как ще го направиш с фолио?стоповете и мойте са с фолио и са много яки ама при положение че тая крушка пече в тоя фар
може би след седмица, две и фаровете ще ги направя с фолио и ще пусна снимки .... фолиото което съм си харесал за моите фарове е термоустойчиво и придава един много приятен затъмнен вид... монтира се отвън директно върху стъклото, с пистолет за горещ въздух.., а когато решиш че искаш да го махнеш го махаш... на мен ми дадоха 2 години гаранция за стоповете..., дори за най малкия проблем...

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спектре.имам един познат с един сивик.неговите фарове са с такова фолио правени са в сервиз.да не ти казвам след година експлоатация за къв чеп става въпрос.стоят не тъмни.ами мръсни.все едно си ги окъдявал с нещо.мойте са пръснати чашките в фара и не влияе на светлината.ефекта от нормален до барнат фар мисля че се вижда.тези дни ще си правя и кръстове така че...снимки след 2 3 дни
гигабайт.тази манипулация със спрейчето е елементарна и става за жълти стотинки и цигара време.мисля че си заслужава.
гигабайт.тази манипулация със спрейчето е елементарна и става за жълти стотинки и цигара време.мисля че си заслужава.

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Smoke написа:спектре.имам един познат с един сивик.неговите фарове са с такова фолио правени са в сервиз.да не ти казвам след година експлоатация за къв чеп става въпрос.стоят не тъмни.ами мръсни.все едно си ги окъдявал с нещо.мойте са пръснати чашките в фара и не влияе на светлината.ефекта от нормален до барнат фар мисля че се вижда.тези дни ще си правя и кръстове така че...снимки след 2 3 дни
Е да ,но не може да се постигне визията и ефекта на затъмнените фарове на ФК

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[
поиграх си....на мене ми харесват
поиграх си....на мене ми харесват

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Аз имам спрей и свалях фара,обаче ме беше страх да не се прасне стъклото или после да протече,та се отказах
Бате ти па не каза нищо
А ти вместо да цвъкаш по темата фани я прочети
Па тогава се обяснявай 

Gigabyte написа:Абе фолио ,спрейове ,най-добре си е оригиналното или фарове като тези на ФК които са затъмнени ,но хората поне си знаят работата и не мацат с спрей или нещо подобно.Все пак на първо място е сигурността
Бате ти па не каза нищо

russonera написа:Като чета темата на мен най-добре ми се струва че става със спрей.Обаче от нагряването неможе ли да почне нещо да се премахва
А ти вместо да цвъкаш по темата фани я прочети

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пич ти искаш стопове да затъмняваш.знаеш ли че в тая тема ядем съвсем друга баничка.има тема за стопове и там се води ожесточен конфликт с кое е по-добре с фолио или спрей.прочети там.
кайсер666-стъклото няма да се счупи ако внимаваш или предварително бъде нагрят силикона с топъл въздух.моето го счупих едното от непохватност.напъвах го с отверката като хамал и каза кръц.ама това е щото последния път ги свалих без проблеми.опитай .имаш спрей земи си един силикон за 4 5 лв и си свиркай.мисля че ефекта от първоначалното състояние на фара до сега е повече от задоволителен и то за жълти стинки
пп.аз повече пари за бира дадох докато ги направя от колкото за консумативи 
кайсер666-стъклото няма да се счупи ако внимаваш или предварително бъде нагрят силикона с топъл въздух.моето го счупих едното от непохватност.напъвах го с отверката като хамал и каза кръц.ама това е щото последния път ги свалих без проблеми.опитай .имаш спрей земи си един силикон за 4 5 лв и си свиркай.мисля че ефекта от първоначалното състояние на фара до сега е повече от задоволителен и то за жълти стинки

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в комплект