UV осветление на километража-инструкции,съвети,снимки и цени

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: UV осветление на километража-инструкции,съвети,снимки и цени

Мнениеот fox_vt » Пон 13 юни 2011 18:12

adelante написа:Здравейте колеги, имам такава лампа и мисля да започна и аз проекта на Вентото и искам да попитам мога ли направо върху циферблатите да боядисвам без да слагам нови циферблати и докато боядисвам ако допусна малко боя и в черния фон ще свети ли и то ?

Ще свети колега-най добре ако може да ти направят от самозалепващо фолио шаблон като само цифрите са изрязани,залепваш на циферблатите пръскаш със спрея и като исъхне отлепяш и воала имаш си оригинални светещи цифри.За съжаление има една тънка уловка трябва доста прецизен плотер и трябва ръчно да си напаснеш на цифрите 0,9,8 и 6 вътрешноста.

Infernal_fire
Автомобил:
Двигател:

Re: UV осветление на километража-инструкции,съвети,снимки и цени

Мнениеот Infernal_fire » Чет 30 юни 2011 11:51

здр колеги искам и аз да си сложа УВ лампа та въпроса ми е следния, тъй като трудно се намира тоя инвертор по магазините измислих нещо друго възможно ли е да си купя УВ лампата пурата и да я сложа на мястото на една работна която е на 12 волта за кола като тази например http://akumulatori.elshop-bg.com/index. ... 16e2ec0c57 възможно ли е и ще има ли рискове, и по принцип няма ли да издържи повече.

Върни се в “Направи си сам!”