Предният собственик на колата боядисал пластмасите в купето в цвета на колата, а на мен "тунинга" му ми идва в повече и реших да ги възстановя в оригиналния им вид. Свалих боята с ремовал, но повърхността не изглеждаше добре. Почти на шега приложих технологията на полиране на алуминий върху пластмасата, ефекта е уникален и става много бързо. Не е точно по темата , но смятам че би било полезно да го спомена...
Отново нови и нови неща се измислят БРАВО ако някой направи пластмасите по таблото на голф3......а както знам ей сега колегата vaso18 какъвто си е тертиплия веднага ще ги почне И както се казва в онзи виц .......ех че бързо ме навихте
С голям страх положих 3 ръце лак(като знам ефекта върху алуминия), за да запечата повърхността, все пак трябва и да е практично, да не се драска. Останах доволен от резултата. За да се добие реална представа- стана като капака на лаптоп, от тия по-лачените... Айде че темата е за джанти все пак... Весело посрещане на новата година П.П.Лакът е още не е дръпнал добре на снимките