lubo007 написа:нещо не ми се получава на мен тази схема. като сваржа по твоят начин- 6том загася двигателя, пищи дори при затворена врата
помогни ми ако можеш
Какво е зумерчето? Как си го вързал?
Сложи един диод на края, който отива към ключето на вратата или:
dazdan написа:Имам си зумерче. Купих си едно руско реленце 90.3747. Казаха ми че е универсално. На него има пет крачета с номера - 85,86,87,88,30. Някой може ли да ми каже нещо за него? Как е нормално затворен контакта и как мога да го вържа по обясненията на vaskoto1, защото много ме дразни когато дрънчи при работещ двигател.

На ключа на фаровете имаш всичко необходимо за да ги свържеш. Единствено трябва да пуснеш един кабел до ключето на вратата.
DVD написа:Казвам начина по който да си го вържите
икарвате ключ от къде се вкючват фаровете и плафона на лампата, която е на тавана. Буксата където влиза в плафона на нея има черна с бяло жица(краина лява се пада)- тук вързжате "-" или синята жица, а от буксата на фаровете на първия ред от горна страна на буксат от зад на клю4а, от където се вкючват фаровете пак в кайно ляво (жицата е пак черна с бяло )- тук вързвате "+". И така вси4ко е готово не ви трябват разни диоди схеми и т.н.
когато са светнати фаровете и двигателя работи , отвори ли се вратата ЗУМЕРА не звъни, звъни само при огасен двигател и отворена врата.
ТОВА Е ИСТИНАТА вси4ко друго е голяма и ненужна играчка.
Aбсолютно вярно, но с малки забележки:
1. зумерът пищи само ако лампата е здрава
2. зумерът пищи само ако лампата не изключена по някаква причина
3. не знам колко от вас са пускали кабел до лампата в купето... досадна работа
4. зумерът ще работи по описания начин само ако е с + и -. Ако е тип реле, ще пищи при изгасяне на двигателя на затворена врата.
Колкото до диодите, целта им е да пищи тази гадория само като се отвори шофьорската врата и ако зуметър е тип реле да се обажда само когато наистина трябва.
Стига толкоз...