_NqKoI_ написа:Нямам кантар колега![]()
![]()
viewtopic.php?f=11&t=231432&hilit=%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80+%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B5
Не се заяждам колега,но тук са дадени доста факти с примери и обосновки относно махането на кантара

_NqKoI_ написа:Нямам кантар колега![]()
![]()
_NqKoI_ написа:Ще разгледам темата но аз отдзад на голф 2 нищо не съм пипал и нямам кантар... тръбичките са на една планка и дирекно към тръбичките са маркучите и от маркучите пак тръбички към барабаните
berta написа:брат цепи си без кантар и се не коси,тука разбирачите искам да ги питам сироко и гофл 1 като нямат заводски кантар и абс да не да са се претрепали сиоркаджиите ?
berta написа:НО,ако шофиора е от тея дето са тип паника и стане нещо на пътя се метат на спирачките и държат до последно по добре да не си махат кантара...
stefan4o написа:Това, което смяташ да правиш, колега, е меко казано несериозно. И докато събереш пари ще я караш полекинка без да й даваш газ така ли?
_NqKoI_ написа:stefan4o написа:Това, което смяташ да правиш, колега, е меко казано несериозно. И докато събереш пари ще я караш полекинка без да й даваш газ така ли?
Ми така си е колега пак ти се смейкато има липса на пари
какво да се прави. И пък преживях няколко катастрофи та имам едно на ум с рязането
и дори да не са били с моята кола
Затова докато не направя спирачките като хората никакви резачки на колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта