Километражи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
mr_bush написа:creativs написа:Имам въпрос.На голф 2 таблото свети зеленокрушките са бели значи сигурно има някаква зелена плака за да свети зелено или се бъркам
Те са като малки презервативчетамахаш ги и слагаш друг цвят
Тва хубаво.Сега съм решил да го правя да свети червено,но нито знам как да го отворя нито каде се намират тия плаки,нито от каде да си купя червени плаки

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
creativs написа:mr_bush написа:creativs написа:Имам въпрос.На голф 2 таблото свети зеленокрушките са бели значи сигурно има някаква зелена плака за да свети зелено или се бъркам
Тва хубаво.Сега съм решил да го правя да свети червено,но нито знам как да го отворя нито каде се намират тия плаки,нито от каде да си купя червени плакинаправо се чудя дали да се захващам
А имам желание
идва ми още сега да ида да го изкормя.Какво ще ме посъветвате
Сега нищо няма да направиш

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
mr_bush написа:creativs написа:mr_bush написа:creativs написа:Имам въпрос.На голф 2 таблото свети зеленокрушките са бели значи сигурно има някаква зелена плака за да свети зелено или се бъркам
Тва хубаво.Сега съм решил да го правя да свети червено,но нито знам как да го отворя нито каде се намират тия плаки,нито от каде да си купя червени плакинаправо се чудя дали да се захващам
А имам желание
идва ми още сега да ида да го изкормя.Какво ще ме посъветвате
Сега нищо няма да направишУтре на светло сваляш едно по едно и гледаш внимателно
Ще разбереш как се свалят и от къде
Лесно е
Ок.Мерси много колега