Зравейте, колеги!
Преди няколко месеца, баща ми най-сетне склони да се раздели със старото семейно возило и - voila - намерих си нова занимавка - B3-ка, производство '91. Вече пълнолетна дори зад океана!
Очаквах, че ще има едни фарове за смяна, евентуално колони и толкова, но нещата се оказаха далеч по-забавни.
След нови фарове и релета за тях (леко съм кьорав, а знаете с какви кандилници са стандартно), си намерих нова централна конзола. Преди да я монтирам, реших да си поиграя с осветлението. Темата я прочетох поне два пъти (че и цял куп покрай нея) и се спрях на следния вариант - смяна на всичко възможно с диоди. Запазване на оригиналните зеленикави цветове.
Около врътките на парното реших да навия електро луминисцентен кабел (EL Wire).

Горещо лепило, търпение, малко псуване и изгорени пръсти:

Разкарах паяка и бялото кожухче, светловодът с крушката от средната врътка замених с такъв, като другите два. Три зелени диода с по 680 Ома съпротивление:

За малко да се окаже, че съм сложил прекалено къси кабелчета между диодите...
Първоначално ги бях лепнал с горещо лепило, но реших, че ми идва грозно.
Намерих едни втулки, за закрепване на диоди. Представляват два цилиндъра, които влизат един в друг. Вътрешният е вертикално сцепен на 4. Пъхаш диода и с второто цилиндърче го стягаш около първото.
Та, залепих трите вътрешни втулки за врътките. Няма снимки, 'щото вече бях навързал жилата и не исках да повтарям ОНОВА преживяване... Сложих диодите, закрепих ги и заспа.
Електро луминисцентния кабел се захранва от инвертор, който пък иска 3 волта (ползвам съвсем малко кабел, зат'ва не предлагаха за 12в). Намерих понижаващо захранване (12към3, цели 3 вата!), кутийки, конектори... До преди малко слагах диоди в ключовете за фаровете, подгрева на задното стъкло и фаровете за мъгла:

И на предния, и на задния пепелник смених осветленията, обаче...
Как се вади глупавата запалка? Някой да даде акъл?
Като приключа с честите ръчкания, ще сложа и новата централна конзолка, че не искам да я счупя...