, ще се оправи с ново фолио, колега следвашия път върху шпаклата слагаи парцалче и не смного злобаrocky написа:затъмних страничните прозорци с евтино фолио (4лв ролката) и като за първи път се получи задоволително, но много се надраска при избутването на водата и въздоха... има ли нещо с което може да се полират тия драскотинки?
Затъмняване на стъкла - как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Затъмняване на стъкла - как?
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно! Това фолио го взех за да се уча/упражнявам ама се получи добре с изключение на драскотинките... и мисля да го повоза малко
. На шпакличката бях залепил тиксо, но то не спаси "фолиото"..

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
някой може ли информативно да ми каже за голф 4 задно и задни странични колко ще струва/като материали/, като фолиото е лумар,3м,или сънгард/чувал съм че тия трите марки са най-добрите/
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз имам един въпрос.
Имам сенник залепен на предното стъкло....но от слънцето вече е просто прозрачно фолио на предното стъкло.
И въпроса ми е, как се лепи това нещо за да мине покрай огледалото, фолиото което сега е залепено не е рязано, цепено и такива неща, цяло си е има само дупка където е залепено огледалото?
Дали не е махано огледалото от стъклото когато е сваляно фолиото или някакъф фокус има...защото да отлепя огледалото от стъклото ми се струва трудна задачка....и нещо не ми се прави, ще прежаля сенника
Имам сенник залепен на предното стъкло....но от слънцето вече е просто прозрачно фолио на предното стъкло.
И въпроса ми е, как се лепи това нещо за да мине покрай огледалото, фолиото което сега е залепено не е рязано, цепено и такива неща, цяло си е има само дупка където е залепено огледалото?
Дали не е махано огледалото от стъклото когато е сваляно фолиото или някакъф фокус има...защото да отлепя огледалото от стъклото ми се струва трудна задачка....и нещо не ми се прави, ще прежаля сенника
огледалото се сваля като го завъртиш на някаде ,смисъл оная джаджа която излиза от оледалото я хващаш и въртиш на някаде
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега купи си сенник за външно лепене,няма да се приртесняваш от изсветляване,или как да го направиш покрай огледалотоZeroCool написа:Аз имам един въпрос.
- maksi
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: AZV
- Контакти:
Това с непрозрачното е добре до някъде.Хубавото е,че не изсветлява.Лошото е,че ако не се залепи хубаво чистачките ще го разлепят и не се вижда нищо от вътре навън.
Сенника с фолио от вътрешната страна запазва видимостта навън.От далече изглежда,че е оригинално и не се набиваш в очите на "куките" от километър разстояние.
Със стойката на огледалото трябва да се внимава много.На самото огледало отзад има нещо като зегерка.Тя трябва да се освободи за да излезне огледалото.Стойката е добре да си остане на стъклото.Последвалата интервенция върху огледалото може да доведе до напукване на предният прозорец.Бях свидетел на такова нещо на колата на един приятел.От бързане и невежество си спука предният прозорец.
Колкото до самото лепене...преди да се отлепи защитният слой на лентата фолио се изрязва едно кръгче за стойката...натам е лесно
Сенника с фолио от вътрешната страна запазва видимостта навън.От далече изглежда,че е оригинално и не се набиваш в очите на "куките" от километър разстояние.
Със стойката на огледалото трябва да се внимава много.На самото огледало отзад има нещо като зегерка.Тя трябва да се освободи за да излезне огледалото.Стойката е добре да си остане на стъклото.Последвалата интервенция върху огледалото може да доведе до напукване на предният прозорец.Бях свидетел на такова нещо на колата на един приятел.От бързане и невежество си спука предният прозорец.
Колкото до самото лепене...преди да се отлепи защитният слой на лентата фолио се изрязва едно кръгче за стойката...натам е лесно

-
- Автомобил:
- Двигател:
така е колега и на мен ми прави впечетление че повече се забелязва нама да обяснавам моята история. ама няма страшно не се разлепя от чистачкатаmaksi написа:Това с непрозрачното е добре до някъде.Хубавото е,че не изсветлява.Лошото е,че ако не се залепи хубаво чистачките ще го разлепят и не се вижда нищо от вътре навън.
- niki_nikolovnet
- Автомобил:
- Двигател:
hitman0013 написа:някой може ли информативно да ми каже за голф 4 задно и задни странични колко ще струва/като материали/, като фолиото е лумар,3м,или сънгард/чувал съм че тия трите марки са най-добрите/
колега има на едно място голф 4 с оригинално опушени стъкла!
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
къде е това място колега? и колко струват стъклата на този голф?
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
niki_nikolovnet написа:hitman0013 написа:някой може ли информативно да ми каже за голф 4 задно и задни странични колко ще струва/като материали/, като фолиото е лумар,3м,или сънгард/чувал съм че тия трите марки са най-добрите/
колега има на едно място голф 4 с оригинално опушени стъкла!
нищо не разбрах

- niki_nikolovnet
- Автомобил:
- Двигател:
колата е в русе ако нещо на ЛС
- chobanin
- Автомобил:
- Двигател:
въпросче???
ами ако си затъмня задния джам от реотанчетата на стъклото няма ли да се сбръчка фолиото?че засега само това ме спира от качването на 20-те коня от фолиото
ами ако си затъмня задния джам от реотанчетата на стъклото няма ли да се сбръчка фолиото?че засега само това ме спира от качването на 20-те коня от фолиото

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chobanin написа:въпросче???
няма да се набръчка споко
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2001 AUY
Здравейте,
На каква степен трябва да настроя пистолета за горещ въздух, ако ми потрябва при поставяне на фолио на задния прозорец на голф 3. И този метод с пистолета мога ли да го правя при евтините от 3-5лв фолиа и изобщо ще ми трябва ли пистолета за задния прозорец или фолиото си пасва, защото е малко заоблен прозореца?
На каква степен трябва да настроя пистолета за горещ въздух, ако ми потрябва при поставяне на фолио на задния прозорец на голф 3. И този метод с пистолета мога ли да го правя при евтините от 3-5лв фолиа и изобщо ще ми трябва ли пистолета за задния прозорец или фолиото си пасва, защото е малко заоблен прозореца?