Какво направих по интериора?Искрено и лично
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Skruji написа:Харесва ми тапицерията на вратите, иначе таблото е гадноИ аз съм ученик пък виж и моя голф в гаража
Професоре,нали се сещаш че всичко зависи от финикийските знаци! И ти може да си ученик ,ама заплатата на баща ти да не е като на неговия!
П.П. Като почнеш да бачкаш сериозна работа и да ти се къса задника по цял ден,тогава се хвали кво си направил,не за какво тати ти е дал кинти! Аре със здраве си останете!
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Golf_Blade написа:Skruji написа:Харесва ми тапицерията на вратите, иначе таблото е гадноИ аз съм ученик пък виж и моя голф в гаража
Професоре,нали се сещаш че всичко зависи от финикийските знаци! И ти може да си ученик ,ама заплатата на баща ти да не е като на неговия!
П.П. Като почнеш да бачкаш сериозна работа и да ти се къса задника по цял ден,тогава се хвали кво си направил,не за какво тати ти е дал кинти! Аре със здраве си останете!
Съжалявам грешно сте ме разбрали, това за ученика го казах на майтап. Ама явно прозвуча на сериозно. Аз си бачкам сериозна работа и си скъсвам гъза, по 11 часа на ден бачкам. Казах на колегата че не е лошо това което е направил с тапицерията на вратите, ама другото просто не ми харесва. Машината правилно си го е казал, тази кола е направена да е грозна. Имал съм такава и знам че хич не е лоша и много здрава.
Поздрави и

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
VW_Ventsi написа:направих си интериора така щото ми харесва и мисля да не и запазвам класическия вид отново защото ми харесва!Просто момчета тате ме изненада приятно когато ми каза че това е за мен,не е мечтаната кола,но ще направя всичко възможно да стане!!!
И аз така се радвах на първата ми кола, подарена от баща ми VW jetta 1981 набор 1,6D. Страшно хубави моменти съм имал с нея. Така че колега само здраве и безаварини километри
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
Skruji написа:VW_Ventsi написа:направих си интериора така щото ми харесва и мисля да не и запазвам класическия вид отново защото ми харесва!Просто момчета тате ме изненада приятно когато ми каза че това е за мен,не е мечтаната кола,но ще направя всичко възможно да стане!!!
И аз така се радвах на първата ми кола, подарена от баща ми VW jetta 1981 набор 1,6D. Страшно хубави моменти съм имал с нея. Така че колега само здраве и безаварини километри
мерси подобно
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM