Skruji написа:Харесва ми тапицерията на вратите, иначе таблото е гадноИ аз съм ученик пък виж и моя голф в гаража
Golf_Blade написа:Skruji написа:Харесва ми тапицерията на вратите, иначе таблото е гадноИ аз съм ученик пък виж и моя голф в гаража
Професоре,нали се сещаш че всичко зависи от финикийските знаци! И ти може да си ученик ,ама заплатата на баща ти да не е като на неговия!
П.П. Като почнеш да бачкаш сериозна работа и да ти се къса задника по цял ден,тогава се хвали кво си направил,не за какво тати ти е дал кинти! Аре със здраве си останете!
VW_Ventsi написа:направих си интериора така щото ми харесва и мисля да не и запазвам класическия вид отново защото ми харесва!Просто момчета тате ме изненада приятно когато ми каза че това е за мен,не е мечтаната кола,но ще направя всичко възможно да стане!!!
Skruji написа:VW_Ventsi написа:направих си интериора така щото ми харесва и мисля да не и запазвам класическия вид отново защото ми харесва!Просто момчета тате ме изненада приятно когато ми каза че това е за мен,не е мечтаната кола,но ще направя всичко възможно да стане!!!
И аз така се радвах на първата ми кола, подарена от баща ми VW jetta 1981 набор 1,6D. Страшно хубави моменти съм имал с нея. Така че колега само здраве и безаварини километри
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта