Изглаждане на брони на г4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rabotnika написа:canyoubounce написа:[И следващия път като паркираш и като слизаш от колата се замисли къде ти се опира вратата, и си представи какво би се случило на боята ако я нямаше лайсната.
Разбра ли се ква е големата космическа технология професоре ?глей сега Доценте като знаеш че нямаш лайсни ще си пазиш вратите да не ги подпираш а не като амсалак отваряш и пускаш и дето отиде имаше една реклама "..... не става само с ядене трябва и АКЪЛ...."
Първо : Не мисля, че са сложени за красота тези лайсни.
Второ : Точно след 1вата седмица си забравил за това и едно такова забравяне е достатъчно да съсипе вратата.
Трето : Спирам да пиша щото усрахме темата на колегата, а и не ми се спори точно с теб.
п.п.Ще помоля за малко въздържание от думи като "амсалак" щото аз поне не ти разбирам
п.п.2 Аз тази реклама съм я гледал, а ти ?
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
пиша последно защото наистина доста усрахме темата на колегата пък и не ми се занимава с теб
При положение че си се трудил за да си наравиш колата както ти искаш /ако си се трудил де/надали ще забравиш колко труд си хвърлил по тази кола за да стане както трябва като се сетиш колко търкане и колко кит си изял докато стане не ми се вярва да забравиш и да я пуснеш да се бели и да се удря в разни други коли
п.с. а относно рекламата да гледал съм я и то сигурно повече от теб
п.с.2 извинявам се на колегата на когото е темата за оффа нека модераторите зачистят

п.с. а относно рекламата да гледал съм я и то сигурно повече от теб
п.с.2 извинявам се на колегата на когото е темата за оффа нека модераторите зачистят
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изглаждане на брони на г4
Предстои ми изглаждане на броните (предна и задна) Споделете какви материали са ми нужни и качете някоя и друга снимка 

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
GREEN_lADY написа:Предстои ми изглаждане на броните (предна и задна) Споделете какви материали са ми нужни и качете някоя и друга снимка
колега моите си ги оставих само ги боядисах в цвета на колата!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
golf777 написа:....
аз мисля това да направя с лайсните на вратите,а на броните да ги махна!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
дайте някоя и друга снимка на вашите произведдения 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно ми е като ги боядисаш тези толкова дискутирани лайсни с боя в цвета на купето няма ли много лесно да се драска боята, те неслучайно са направени от черна пластмаса, за да поемат евентуални одрасквания или ожулвания и да не си личи много.
Моите лайстни са си фабрично в цвета на купето... Идеята им е ако опре вратата да не опира на ламарината...
Аз досега не съм успявал да ги надраскам, но пък внимавам много като отварям вратите, щото ми е писнало
от келеши дето блъскат вратите на чуждите коли без да ги е** кво се случва... Дясната ми врата беше в окаяно
състояние от такива наглед дреболии... добре че Булинс ми оправиха всичко без проблеми.
Иначе задните лайстни според мен са най-важни - все ще опреш някъде колата, особено в София.
Аз досега не съм успявал да ги надраскам, но пък внимавам много като отварям вратите, щото ми е писнало
от келеши дето блъскат вратите на чуждите коли без да ги е** кво се случва... Дясната ми врата беше в окаяно
състояние от такива наглед дреболии... добре че Булинс ми оправиха всичко без проблеми.
Иначе задните лайстни според мен са най-важни - все ще опреш някъде колата, особено в София.
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: