Домашно правени вентилирани дискове?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Домашно правени вентилирани дискове?
Хайде и от мен една идея. Направо махни дисковете. Това наистина си е пълната гъзария. Няма да има друг като теб. По този начин ще намалиш теглото на автомобила. От тук следва повече вървеж и по-малък разход на гориво. Спестяването на пари време и нерви със стругарите е един голям плюс за идеята ми. Можеш да върнеш дисковете на вторични суровини и с парите от там, да пиеш една бира за добре свършената работа. За предните също съм помислил. Подхода е друг, дори по-лесен. Мажи ги редовно с грес. Износването на дисковете и накладките е в пъти по-малко.
Ако наистина си фен на марката, обичаш гъзарията и колата си, ти предлагам да изрежеш с ъглошлайфа, спирачният диск под формата на трилъчева перка. Резултатът е по-добро охлаждане + по-добра аеродинамика. С блажна боя напиши на дисковете Спарко, ТУРБО, РАЛИ, F18, NINJA...

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ще рискуваш да се пребиеш , заради някаква гъзария .... е това не го разбирам
Просто само това ще е ефекта , някакъв си вид и огромен риск . Ако искаш нещо по-различно си намери от тези нарязаните Брембо Макс , а не си прави експерименти с безопасноста 

пазарджиклии, какво да ги правиш. за нас те са като за софиянци - перничаните
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
paagrio написа:пазарджиклии, какво да ги правиш. за нас те са като за софиянци - перничаните
бате проблем ли имаш нещо, какви са тия изкази.
човека ви попита ако можеш му помогни, ако не ти харесва идеята или ти се струва рискована, опитай да му обясниш като на човек равностоен на теб, или се мислиш за повече като отидеш и си вземеш за 50 лева BREMBO MAXX и си мислиш че си сложил спирачки от порш, то толкова е и брембо кое е по-опасно да си сложа дискове менте, или да надупча оригинален. помисли и ми отговори.
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
paagrio написа:пазарджиклии, какво да ги правиш. за нас те са като за софиянци - перничаните

Заповадай в Перник да си кажеш тая мисъл на някого . Ще останеш доволен от "топлото посрещане"

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Ти май сам не знаеш какво искаш
Вентилирани дискове

Перфорирани дискове

Домашно правени вентилирани дискове
Вентилирани дискове

Перфорирани дискове

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
независимо перфорирани или вентилирани...
като цяло тъпа идея.
замисли се ако ги засереш колко ще даваш за нови дискове.
хубави.
аз тия дни питах за хубави 239 и цената на комплекта е

като цяло тъпа идея.
замисли се ако ги засереш колко ще даваш за нови дискове.
хубави.
аз тия дни питах за хубави 239 и цената на комплекта е

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
тръба написа:Хайде и от мен една идея. Направо махни дисковете. Това наистина си е пълната гъзария. Няма да има друг като теб. По този начин ще намалиш теглото на автомобила. От тук следва повече вървеж и по-малък разход на гориво. Спестяването на пари време и нерви със стругарите е един голям плюс за идеята ми. Можеш да върнеш дисковете на вторични суровини и с парите от там, да пиеш една бира за добре свършената работа. За предните също съм помислил. Подхода е друг, дори по-лесен. Мажи ги редовно с грес. Износването на дисковете и накладките е в пъти по-малко.Ако наистина си фен на марката, обичаш гъзарията и колата си, ти предлагам да изрежеш с ъглошлайфа, спирачният диск под формата на трилъчева перка. Резултатът е по-добро охлаждане + по-добра аеродинамика. С блажна боя напиши на дисковете Спарко, ТУРБО, РАЛИ, F18, NINJA...
колега ако имаш някакви комплекси....не и в моита тема

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
щом авторът на темата желае катинар - халал да му е, само да не опита да го разпробие