ремонт и доработка на броня Г3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Пон 09 яну 2006 13:15

Дай някакво по-подробно инфо - как става, материали и т.н.
Тенкс предварително!

Потребителски аватар
inoi
Контакти:

Мнениеот inoi » Вто 10 яну 2006 9:35

DragoCL написа:мда хубаво е да имаш парчета
аз имам и чакам да остане свободно време и я почвам мойта :)

Парчета имам и аз :wink:
Lets do it together :D

Каналчетата ще запълваш ли :D

Последна промяна от inoi на Вто 10 яну 2006 9:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
inoi
Контакти:

Мнениеот inoi » Вто 10 яну 2006 9:38

По прицип идеята ми беше да започна със задната броня(имам друга освен тая на колата :D ).
Там ще е замо запълване на канала - и до сега все още нямам идея как и с какво :cry:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Нед 07 яну 2007 10:16

За да не отварям нова тема да разясня следния проблем. Пасата (б2) имаше отпред пръскачки за фаровете НО кучето и изяде (буквално) и ги махнах защото останаха само надъфкани парченца и сега имам две дупки на бронята под фаровете доста грозно. Тя е пласмасова нищо не съм и правил само съм я пръснал с матлак. Та кажете някаква идея как да оправя тази грозотия. Съмнява ме да стане идеално гладка като голфетата по горе, защото е доста грапава, мисля евентуално някакви халогени да монтирам, но тогава ще трябва да режа и стоманата отзад, а като се сетя последния път само да я поизправя колко време я нагрявах и че ще прецака здравината и неизбежно нещо не ме кефи, по скоро си мислих разни бинтове с епоксидна смола и шлайфане после... Не знам дали сте имали такива проблеми.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 07 яну 2007 18:47

OldSchoolPassat написа:За да не отварям нова тема да разясня следния проблем. Пасата (б2) имаше отпред пръскачки за фаровете НО кучето и изяде (буквално) и ги махнах защото останаха само надъфкани парченца и сега имам две дупки на бронята под фаровете доста грозно. Тя е пласмасова нищо не съм и правил само съм я пръснал с матлак. Та кажете някаква идея как да оправя тази грозотия. Съмнява ме да стане идеално гладка като голфетата по горе, защото е доста грапава, мисля евентуално някакви халогени да монтирам, но тогава ще трябва да режа и стоманата отзад, а като се сетя последния път само да я поизправя колко време я нагрявах и че ще прецака здравината и неизбежно нещо не ме кефи, по скоро си мислих разни бинтове с епоксидна смола и шлайфане после... Не знам дали сте имали такива проблеми.
вземи си сложи нови пръскалки ве човече.Не са повече от 5лв.бройката :wink:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Нед 07 яну 2007 19:43

lilo&stich написа:
OldSchoolPassat написа:За да не отварям нова тема да разясня следния проблем. Пасата (б2) имаше отпред пръскачки за фаровете НО кучето и изяде (буквално) и ги махнах защото останаха само надъфкани парченца и сега имам две дупки на бронята под фаровете доста грозно. Тя е пласмасова нищо не съм и правил само съм я пръснал с матлак. Та кажете някаква идея как да оправя тази грозотия. Съмнява ме да стане идеално гладка като голфетата по горе, защото е доста грапава, мисля евентуално някакви халогени да монтирам, но тогава ще трябва да режа и стоманата отзад, а като се сетя последния път само да я поизправя колко време я нагрявах и че ще прецака здравината и неизбежно нещо не ме кефи, по скоро си мислих разни бинтове с епоксидна смола и шлайфане после... Не знам дали сте имали такива проблеми.
вземи си сложи нови пръскалки ве човече.Не са повече от 5лв.бройката :wink:

5лв ? Цялото изпъкнало нещо, което се монтира на бронята ? Бреййй трябва да се поразтърся из моргите явно.

Върни се в “Направи си сам!”