веждата определено не е хубава, а стъклопластовите които продават за 45 кинта са доста криви и ако трябва да дам 45 и после да си я дооправям айде няма нужда. при мен варианта е със заварка да се направи.. .
мойто мнение е , че решетката е станала добре, но до тук ся за да се подобри визията по-добре сложи един нож , но го остави черен за да се отличава , че тъи се слива и се губи ефекта и да е объл , подобно на голф 2 широката броня , тесния нож, такъв да е резултата с ножа сложи едни халогени бели мигачи и колата ще стане супер и едно съветче от мен: преди да правиш каквото и да било най - добрият вариант е помоли някои на фотошоп да ти направи няколко варианта и тогава се захвани за работа
Колега тази последната снимка, е доста по-добре.. с този нож на бронята, спроед мен няма нужда от бедлуук, а само от едни бели мигачи, и с ножа ще заспи!
Аз лично харесвам по изчистения вариант:) 3-та снимка от мойте Въпреки че в момента съм сток с черна емблема и табелката ГТ Тази на снимката е от мин. година 1-вата
Колега значи слагаи бели мигачи, и ако искаш нешо за над фаровете единственото което му отива на полото е права лаисна подобна на тази която слагат на голфовете, нямам в момента снимка да ти я покажа какво точно преставлява, просто права лаисна.
За тази лайсна съм напълно съгласен. Иначе ако ще е бед-луук - там си трябват двусекционни фарове с лупи. В противен случай - като мойте снимки, възхваляващи "пернишкия" тунинг.
Нищо лично, има и много хубави коли в Перник, просто това е станало като нарицателно.