ами колеги аз мисля че донякъде фарчетата се връзват със стоповете щото са с кръгчета.
като стане готова ще кача снимки да я видите.
ако на мен не ми хареса това което се е получило в завършен вид,тогава ще рискувам 500-600лв за фарове от КОРАДО а може и стоповете да сменя

проект-реставрация на голф2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: проект-реставрация на голф2
Колега, без да се обиждаш, но имаш доста извратен вкус за тунинг, никога не бих причинил това на колата си
. Преди време из форума имаше една Джета с фарове на Бора, дето му се смя цяла България, ти си на път да го последваш май (каква аналогия Голф-Голф Джета-Бора). Общо взето вместо да си даваш парите за нещо по-смислено по колата (която е цялата изгнила, както се вижда от снимките), ти си купуваш четворкови фарове, които й стоят като... харизани. Да не говорим, че снимките, които си дал (на една от тях калникът е целия в кал) са под всякаква критика. Не знам как да го нарека - неуважение към форума, към марката, към колата ти, или към самия себе си е признак това...
Честно казано нищо хубаво в тази кола не мога да видя, може и аз да не съм естет, знам ли. Като гледам не ти липсва желание, но по-добре го използвай за по-малко кичозни неща и резултатът няма да закъснее.
Искам дебело да подчертая, че не се заяждам с теб, по принцип избягвам да пиша в подобни теми, където всичко е въпрос на вкус, но просто не можах да устискам. Надявам се админите и модовете да не приемат мнението ми като опит за заяждане, ако не са съгласни с мен, нека ми изтрият мнението

Честно казано нищо хубаво в тази кола не мога да видя, може и аз да не съм естет, знам ли. Като гледам не ти липсва желание, но по-добре го използвай за по-малко кичозни неща и резултатът няма да закъснее.
Искам дебело да подчертая, че не се заяждам с теб, по принцип избягвам да пиша в подобни теми, където всичко е въпрос на вкус, но просто не можах да устискам. Надявам се админите и модовете да не приемат мнението ми като опит за заяждане, ако не са съгласни с мен, нека ми изтрият мнението

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Колега дай снимки отпред на светло да видя как и стоят 4кови фарове
Стана интересно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
снимки ще има след няколко дни когато колата е в завършен вид
- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.
-
- Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
- Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V
Тоя бедлук нещо

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
golf3cl написа:Тоя бедлук нещо![]()
Човек няма смисъл да се дразниш момчето каза че предницата цялата ще я прави а и освен това му е пределно ясно че така не е яка а и е на ясно какво иска. За това по добре дай савет отколкото да коментираш натрапчиво.

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
4ernata perla написа:Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.
въХ ... нищо че така си я купил, да те помоля да ми разясниш схемата с тая предница ...
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Бай Семо написа:4ernata perla написа:Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.
въХ ... нищо че така си я купил, да те помоля да ми разясниш схемата с тая предница ...
Аз съм виждал на колегата колата и мога да ти кажа отгоре оторе за какво иде реч. Г4кови фарове с решетка от тройка и бед лук за запълване на луфта м-у капака и решетката. Иначе ако искаш подробностти питай колегата. Ако беше направено от предишния собственик малко по качествено и стилно и да постигне по добър ефект по отношение на светлина аз лично бих приел това решение но колегата според мен с основание ще промени предницата за което му казвм евала че ще върне колата във вид който ще сабира погледите след себеси.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Получава се ака_на работа

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
pinko85 написа:снимки ще има след няколко дни когато колата е в завършен вид
Кога ще видим снимки на завършеният вид ? Вече повече от 3 месеца минаха ! Или е продадена вече

- 4ernata perla
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти снимки след промяната на моя голф да си прецениш
Успех.

- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Незнам какво е решил за предницата,но колегата ми показа доста добри други идеи и предполагам ще се получи нещо прилично!