проект-реставрация на голф2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
pinko85
Автомобил:
Двигател:

Re: проект-реставрация на голф2

Мнениеот pinko85 » Сря 20 май 2009 21:46

ами колеги аз мисля че донякъде фарчетата се връзват със стоповете щото са с кръгчета.

като стане готова ще кача снимки да я видите.

ако на мен не ми хареса това което се е получило в завършен вид,тогава ще рискувам 500-600лв за фарове от КОРАДО а може и стоповете да сменя

zmeev_2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zmeev_2 » Пон 01 юни 2009 16:23

Колега,имам само един въпрос...
Твоята кола повече ли ти харесва от тази...?
Изображение

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 01 юни 2009 19:22

Колега, без да се обиждаш, но имаш доста извратен вкус за тунинг, никога не бих причинил това на колата си :screwy . Преди време из форума имаше една Джета с фарове на Бора, дето му се смя цяла България, ти си на път да го последваш май (каква аналогия Голф-Голф Джета-Бора). Общо взето вместо да си даваш парите за нещо по-смислено по колата (която е цялата изгнила, както се вижда от снимките), ти си купуваш четворкови фарове, които й стоят като... харизани. Да не говорим, че снимките, които си дал (на една от тях калникът е целия в кал) са под всякаква критика. Не знам как да го нарека - неуважение към форума, към марката, към колата ти, или към самия себе си е признак това...
Честно казано нищо хубаво в тази кола не мога да видя, може и аз да не съм естет, знам ли. Като гледам не ти липсва желание, но по-добре го използвай за по-малко кичозни неща и резултатът няма да закъснее.
Искам дебело да подчертая, че не се заяждам с теб, по принцип избягвам да пиша в подобни теми, където всичко е въпрос на вкус, но просто не можах да устискам. Надявам се админите и модовете да не приемат мнението ми като опит за заяждане, ако не са съгласни с мен, нека ми изтрият мнението :beer

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 01 юни 2009 19:25

Колега дай снимки отпред на светло да видя как и стоят 4кови фарове :wink: Стана интересно :talk:

pinko85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pinko85 » Чет 04 юни 2009 15:35

снимки ще има след няколко дни когато колата е в завършен вид

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Пон 15 юни 2009 11:24

Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Вто 16 юни 2009 9:45

Тоя бедлук нещо :не: :screwy

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Вто 16 юни 2009 9:51

golf3cl написа:Тоя бедлук нещо :не: :screwy

Човек няма смисъл да се дразниш момчето каза че предницата цялата ще я прави а и освен това му е пределно ясно че така не е яка а и е на ясно какво иска. За това по добре дай савет отколкото да коментираш натрапчиво. :beer

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 21 юни 2009 0:43

4ernata perla написа:Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.

въХ ... нищо че така си я купил, да те помоля да ми разясниш схемата с тая предница ...

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Нед 21 юни 2009 0:59

Бай Семо написа:
4ernata perla написа:Колега ето ти снимките на моита кола дето ги искаше. Чесно да ти кажа аз не бих я направил така,просто така я купих. Ще махам тези фарове,решетката и бед лока и слагам опушена кръстачка с решетката без емблема и за бронята ще се замисля първо да видя как ще стои с тези фарове и решетка които съм замислил ако не вкарвам оригиналната широка броня със ножа отдолу и заспива. Само едно ще ти кажа ти си решаваш какво да правиш с колата. Тя си е твоя и всичко е въпрос на вкус. Поздрави.

въХ ... нищо че така си я купил, да те помоля да ми разясниш схемата с тая предница ...

Аз съм виждал на колегата колата и мога да ти кажа отгоре оторе за какво иде реч. Г4кови фарове с решетка от тройка и бед лук за запълване на луфта м-у капака и решетката. Иначе ако искаш подробностти питай колегата. Ако беше направено от предишния собственик малко по качествено и стилно и да постигне по добър ефект по отношение на светлина аз лично бих приел това решение но колегата според мен с основание ще промени предницата за което му казвм евала че ще върне колата във вид който ще сабира погледите след себеси.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 12 окт 2009 11:47

Получава се ака_на работа :screwy
death

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 12 окт 2009 11:48

pinko85 написа:снимки ще има след няколко дни когато колата е в завършен вид

Кога ще видим снимки на завършеният вид ? Вече повече от 3 месеца минаха ! Или е продадена вече :)

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Пон 12 окт 2009 13:01

Ето ти снимки след промяната на моя голф да си прецениш :да: Успех.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пон 12 окт 2009 15:15

ашкосум :D

Потребителски аватар
DaNicHeLi
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU 1999

Мнениеот DaNicHeLi » Чет 11 фев 2010 22:24

Незнам какво е решил за предницата,но колегата ми показа доста добри други идеи и предполагам ще се получи нещо прилично! :да:

Върни се в “Направи си сам!”