yarek написа:Сигурно ти е бил кофти спрея, или недостатъчно си го разклатил преди нанасянето
Ivan_GT написа:Колега,малко съм невеж по въпроса-какво е това окиси?
Днес си търках джантите и на места станаха мн.тъмно сиви почти черни,а останалата част на джантата си остана с алуминиев цвят.
Та това тъмното ли е окис?
П.П.![]()
![]()
готино е да се смееш сам на себе си и на въпросите си
![]()
![]()
nokiangage написа:Ivan_GT написа:Колега,малко съм невеж по въпроса-какво е това окиси?
Днес си търках джантите и на места станаха мн.тъмно сиви почти черни,а останалата част на джантата си остана с алуминиев цвят.
Та това тъмното ли е окис?
П.П.![]()
![]()
готино е да се смееш сам на себе си и на въпросите си
![]()
![]()
Ако не се лъжа колегата има предвид окисления на метала...тъмни зеленикави-черни петна.Ако греша нека ме поправят колегите.![]()
Иначе колега, супер си се справил - готин цвят, предполагам, че около болтовете е било "купон" да търкаш...А от към вътрешната страна на джантите правил ли си нещо? Питам, защото скоро ще почна да се занимавам с едни джанти и 2 от моите са бая зле от вътре/вън и май ще ми се наложи да ги подготвям и боядисвам и там...
muns61 написа:Я се поинтересувай къде в Плевен работи пясъкоструй. Аз преди носех в Балканстрой, но сега не работи и не се знае кога ще го бъде. Преди имаше и в ЗХМ, на територията на Плама, но от 3 гоини не се занимавам с джанти и не зная дали и те работят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта