ОФФ:ми що не лепне един найлон бря
Как да предпазим предния капак през зимата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Как да предпазим предния капак през зимата?
Ей краси все за танкана мислиш
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Traytor написа:Как може да се предпази предния капак от обезобразяване през зимата?
Единствения начин да си предпазиме колите е да ползваме градския транспорт през зимата
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Аз не съм карал на градско през зимата... Главния път София-Варна ми еба майката на колата...
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Traytor написа:Аз не съм карал на градско през зимата... Главния път София-Варна ми еба майката на колата...
Ами братко какво се учудваш.....скрост + луга и пясък ,в градът е малко по безопасно...
- Traytor
kristianatanasov написа:Ами братко какво се учудваш.....скрост + луга и пясък ,в градът е малко по безопасно...
А по нашите пътища къде хвърлят пясък? Аз щото забелязвам мятат едни камъчета малко по-дребни от баластра... просто имаме умряла държава...
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш в някое рекламно студио купуваш си 1 квадрат безцветно фолио лепиш и си готов.Вариант-2 намираш някой който ходи в Турция там ги има въпросните кожи предполагам че няма да са скъпи.Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.
Колега няма ГАДНО!!!Има практично... Аз има куче-стафордшир териер и зимата го извеждам с кожухче...приятелите ми се смееха,,,,ама те не са давали по 300лева за лекарства за кучето....такаче отдавна съм си избил от главата приципи като-готино,газарско,терикатско...Така че ако знам че като метна юрган на предния капак ще си запазя колата...ще карам и с юрган
Много ме е яд че за Б3 няма кожени маски,докато за колегата с МК3 ще си намери....
- JoRko_TaiSanA
- Автомобил:
- Двигател:
kristianatanasov написа:KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.
Колега няма ГАДНО!!!Има практично... Аз има куче-стафордшир териер и зимата го извеждам с кожухче...приятелите ми се смееха,,,,ама те не са давали по 300лева за лекарства за кучето....такаче отдавна съм си избил от главата приципи като-готино,газарско,терикатско...Така че ако знам че като метна юрган на предния капак ще си запазя колата...ще карам и с юрган![]()
Много ме е яд че за Б3 няма кожени маски,докато за колегата с МК3 ще си намери....
Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини.
Ех Жоре много ги обичам ей такива,кадето прочте последното мнение и си мисли че е прочел цялата тема...и започва да дава "компетеннтни коментари".......
- Traytor
kristianatanasov написа:JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини.
Ех Жоре много ги обичам ей такива,кадето прочте последното мнение и си мисли че е прочел цялата тема...и започва да дава "компетеннтни коментари".......
Колега според мен си абсолютно прав... На всичкото отгоре не мисля и че изглежда толкова гадно кожуха за мк3... Но добре/не добре се ще взема щото без него няма как... колата на нищо не прилича... особено като ти се наложи да караш зад някой камион без калобрани или микробус...