Нови Аеро Чистачки - Aero Wiper Blades
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нови Аеро Чистачки - Aero Wiper Blades
един приятел сложи bosch и стържат отвратително моите са такива безраменни от 10 лв едната и съм много доволен нито скърцат нито стържат и чистят доста добре
- parabadabal
- Автомобил: VW Golf 3 GT
- Двигател: AEK
- Контакти:
по ОМВ-тата се продават едни чистачки в зелена кутия. Моите от там ги купих и вече втора зима чистят добре и не скърцат (поне не ги чувам от музиката)
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги и аз си взех такива от 8лв/бр марка "airloc" нямаха "airо twin" уж по-качествените ментета!
До сега бях със "champion" за 37лв комплекта ако не се лъжа и се разкърцаха потрепваха и рамената даже за няма и една година /иначе си чистеха/
Реших да вида тези прословути безраменни чистачки или както им викат по магазините "банан" за сега чистат перфектно едно такова мазно се движат!
Сега "champion" си седи в кутията и чака да види колко време ще издържат евтинийките, но пък са шукария на външен вид!
До сега бях със "champion" за 37лв комплекта ако не се лъжа и се разкърцаха потрепваха и рамената даже за няма и една година /иначе си чистеха/
Реших да вида тези прословути безраменни чистачки или както им викат по магазините "банан" за сега чистат перфектно едно такова мазно се движат!
Сега "champion" си седи в кутията и чака да види колко време ще издържат евтинийките, но пък са шукария на външен вид!
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
dinkonikolaev написа:Колега за тези чистачки ли говориш.Ако са тези имам наблюдението че отначало чистят супер но в последствие едната дава фира и не чисти добре и почват да скърцат когато няма много вода или течност за чистачки .....
Абе незнам дали е от течността или други неща , но при мен пръскам си и пръскам от течността по стъклото , и си скърцат и скърцат . От 2 седмици неми скърцат , и се надявам да не продължат да скърцат

Ай поздрави

Део88 !
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Ех Део ама са си зарибявка нали 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
dinkonikolaev написа:Ех Део ама са си зарибявка нали
Ба , то нек ти скърца , пък ега я в зарибявката

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
пък да не говорим за силиконовите гуми... ако някой намери качествени гуми да напише марката и да почне търсене
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Аз от МЕТРО си купувам такива чистачки. Средно карат по година и половина преди да започнат да мажат. Никога не са ми скърцали. Мисля, че 10 - 12 лева за двете чистачки на 18 месеца е доста нисък разход, за да може всеки да си го позволи без да прави трудни акробатики. Не пазарувам от бензиностанции, защото съм предубеден.
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Аз съм с такива от година:

И на баща ми на колата взех наскоро,супер са,супер чистят,не оставят следи,не скърцат дори и на сухо,хубаво притискат прозореца,абе супер са!!!Накупих и на всички познати,казах и на приятели и всички са супер доволни!!!
И перата се сменят,ако се съмнявате за 5лева си вземате 2 чистачки и си слагате ваши пера
По 2.50лв е бройката чистачка във Варна,някой ако иска ще обясня къде се намират

И на баща ми на колата взех наскоро,супер са,супер чистят,не оставят следи,не скърцат дори и на сухо,хубаво притискат прозореца,абе супер са!!!Накупих и на всички познати,казах и на приятели и всички са супер доволни!!!
И перата се сменят,ако се съмнявате за 5лева си вземате 2 чистачки и си слагате ваши пера

По 2.50лв е бройката чистачка във Варна,някой ако иска ще обясня къде се намират

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
50 кинта дадох за бош........грам не съм доволен.....още от поставянето им...сега ще си купя от тея за 3 лева.....приятел кара втора година с такива....като колата му седи отвън и още си чистят и не скърцат..
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Тези Mitutoyo в София къде могат да се открият. Не съм ги срещал?
Аз си взех аеро чистачки от Кауфланд за около 3лв. бройката и вече около година съм с тях. Смея да кажа, че чистят перфектно, както лято, така и зима. 

- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Eximpo написа:Аз си взех аеро чистачки от Кауфланд за около 3лв. бройката и вече около година съм с тях. Смея да кажа, че чистят перфектно, както лято, така и зима.
От кауфланд си купих гума за чистачки и е пълен боклук ..
Сега съм с чистачки Champion за по 10лв. парчето пак от кауфланд и са супер .. само едната прави черти .. но това е защото една тъпа котка ми се катери по колата и е оставила пясък и не съм видял като съм пуснал чистачките .....

BruDoNe написа:Eximpo написа:Аз си взех аеро чистачки от Кауфланд за около 3лв. бройката и вече около година съм с тях. Смея да кажа, че чистят перфектно, както лято, така и зима.
От кауфланд си купих гума за чистачки и е пълен боклук ..
Сега съм с чистачки Champion за по 10лв. парчето пак от кауфланд и са супер .. само едната прави черти .. но това е защото една тъпа котка ми се катери по колата и е оставила пясък и не съм видял като съм пуснал чистачките .....
Зависи на какво случи човек. Няма гаранция, че най-скъпото и най-хубавото ще издържи дълго време.
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Аз на Сеат-ката също съм с Mitutoyo......много доволен вече година и малко. Скоро смятам да ги подменя пак всичките,поне са по 3лв магазина на Автокомплект Сливен фо БКП-то. Супер чистят,не скърцат и не мажат по стъклото. На предната ми кола(Хонда Сивик) известно време карах със Champion ,като 2-те ми струваха 30 кинта с отстъпката......отврат,дадох ги на баща ми за служебния бус да се радва и пак и сложих китайчета...