То се получи като доклад за пред европейският съюз

а ти ако си каскадиор може по време на движение даже със 140 да си отвориш дясния прозорец и да си почистиш огледалото,никой не ти е казал че по време на движенше ще го чистш, ако те сърбят пръстите не ги чеши поклавиатурата с малоумните мнения,по добре да беше похвалил колегата защотто той се е сетил и това да направи а на тебе и през ум не ти е минало за такова нещо ама важното е да се правим на остроумни и да обиждаме другитеinsert написа:Една пъта салфетка върши същата работа.
mirkata 4020 написа:факт,че човека пуска темата за да бъде полезен.Трябва да се уважават хората който споделят опит а не стискат поуката от личните си грешки или неудачи само и само да злобеят когато някой повтори тяхната.Все пак това е форум
mirkata 4020 написа:според мен темата е за
.... като вали дъжд,огледалата трябва да са като котлони за да изпарят капките.Иначе подгряването е доста ефективно срещу замръзване и изпотяване.
Mihail_Dimov написа:Да дам една идея. Като го видях това приспособление веднага се сетих за едно време как на пишещите машини се натискаше копче че да се върнем в началото на листа. Ако го измислиш, може и да го патентоваш
insert написа:Не мога да разбера какво толкова има в това да одрежеш половин чистачка да си отваряш прозореца докато караш.Да не забравяне че вали дъжд защото това изобретение е измислено точно за такова време ,нямали да се намокриш.Аз тъпата чистачка ли ще държа волана ли ще държа или пътя да гледам.Тази система как точно работи за дясното огледало.Обяснете ми.
По безполезно нещо небях виждал в целия си живот.
Това е все едно зимата да проваш сладолед на плажа.
Аз съм сигорен че точно такива като Вас хора ще си купят.
Понеже е сладолед от плажа през зимата.Вижте ме кой съм.
Една пъта салфетка върши същата работа.Или да спреш да си свършиш работата на бензинстанцията хем има кофи с вода и четки и дори салфетки който няма ,а и пари не ти искат.
И последно нека някой ме обеди че това найстина си заслужава да се ползва.
Аз нямам нищо против никой но све пак.
Топлата вода е измислена вече за съжаление.
Колегата който го е измислил да вземе да пусне един патент във фолксваген.Ще стане богат и известен българин.
Успех на всички.
drago_tr написа:insert написа:Не мога да разбера какво толкова има в това да одрежеш половин чистачка да си отваряш прозореца докато караш.Да не забравяне че вали дъжд защото това изобретение е измислено точно за такова време ,нямали да се намокриш.Аз тъпата чистачка ли ще държа волана ли ще държа или пътя да гледам.Тази система как точно работи за дясното огледало.Обяснете ми.
По безполезно нещо небях виждал в целия си живот.
Това е все едно зимата да проваш сладолед на плажа.
Аз съм сигорен че точно такива като Вас хора ще си купят.
Понеже е сладолед от плажа през зимата.Вижте ме кой съм.
Една пъта салфетка върши същата работа.Или да спреш да си свършиш работата на бензинстанцията хем има кофи с вода и четки и дори салфетки който няма ,а и пари не ти искат.
И последно нека някой ме обеди че това найстина си заслужава да се ползва.
Аз нямам нищо против никой но све пак.
Топлата вода е измислена вече за съжаление.
Колегата който го е измислил да вземе да пусне един патент във фолксваген.Ще стане богат и известен българин.
Успех на всички.
...Няма нищо сложно в изобретението....но да завиждаш че не си го измислил ТИ...това е друга работа
Браво на колегата за идеята
drago_tr написа:Мир братя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта