Монтиране на ел шибидах на Голф 3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
DJU
Автомобил: GOLF MKIII
Двигател: PB 1992

Re: Монтиране на ел шибидах на Голф 3

Мнениеот DJU » Пет 30 апр 2010 13:08

dinkonikolaev написа:И като се запушат тези дупчици целите ти крака подгизнали в вода.Някой знае ли ка ксе чистят тези каналчета

със жило за спирачки от колело пъхаш по каналчето и сипваш вода отгоре през люка ;)

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Съб 01 май 2010 21:51

Аз съм свалял тавана заради запушени маркучета.По-скоро края на канала там където е вкаран маркуча се напълва с буклуци и улейчетта заповат да преливат.

Потребителски аватар
wassilzaza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wassilzaza » Сря 05 май 2010 16:00

Тези люкове за мен са скапана работа, моят е оригинален ел. и не работи и тече през оплътнениета и понякога подгизва тавана при проливен дъжд като прелеят отводнителните канали и до плафона ми се събира вода (това поне го оправих). Кога ще ми писне и ще му заваря една ламарина и ще боядисам целия таван, незнам ти колега как си се навил да си слагаш и то особено ако нямаш отвор на тавана и ако трябва да режеш и тавана :P Иначе ти трябва най-добре стабилен кабел от акумулатора или от контактния ключ ако искаш да ти работи само на контакт реле задължително сложи и подходящ бушон и едно копче и си готов не е кой знае какво, ама не го връзвай към запалката или пък към плафона там имаш 15вата ако сложиш и люка и лошо :D

Върни се в “Направи си сам!”