ключ маса голф 4 въпрос

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: ключ маса голф 4 въпрос

Мнениеот zdravko_jett » Нед 14 мар 2010 20:43

ChronoS написа:А как може да проверя дали имам утечка.И евентуално да разбера къде? :)
колега включваш мултицета на амперметър на обхват 20, откачаш (-) клемата като (-)на мултицета черния кабел слагаш на минуса на акумулатора а (+) на клемата не съм сигурен за стоиността която трябваше да отчете (има го в тема във форума ще потърся) обаче ако отчете над тази стойност, почваш да вадиш бушоните един по един докато не си доиде в нормата като при махането на всеки бушон следиш и при махането на който бушон показанията спадна от това което се захранва този бушон проблема е от него(може да е касетофона и други) колгата JORKO мног добрее обяснил, а за другия колега с ключ масата ако искаш да си направи нещо за против кражба на едно приятелче на 3ката има доста добър вариянт но не знам ка к е направен, има коп4е от голф 2ка копчето е за халогените сложено е на страни до копчето за подгряване, като го натиснеш един път колата само вкючва на контакт при завъртане на ключа при опит за палене стартера не върти, при 2ро натискане на копчето и завъртане на контакт контакт няма нито стартера върти не вярвам някой да се сети че точно от това копче няма да запали, ти може да си сложиш нещо подобно и да изглежда добре още по малко подузрение ще буди ако е на по видно място и ако е като тези или за подгрева или за 3тия фар само че може да си го закачиш към бензиновата помпа на нея да прекъсва захранването

Потребителски аватар
DaNicHeLi
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU 1999

Re: ключ маса голф 4 въпрос

Мнениеот DaNicHeLi » Чет 18 мар 2010 20:08

Ако искаш да сложиш такъв ключ и да си прекъсваш запалването,трябва да замасиш първичната намотка на бобината(тази за ниско напрежение)!Можеш също да прекъснеш някой сигнал от компютъра с реленце!Има варианти много стига да знаеш какво правиш mhihi
Пиши ми на лично мога да те подсетя за някой хитрини ако те интересува :да:

Върни се в “Направи си сам!”