Гледам, че закрепването на главините е с 4-и болта. Те как се
осигуряват против развиване?

Sachko написа:Аве вия тука кфи цени обадихте .... страх ме хвана
Аз днеска си купих вентилирани дискове (предни) 240мм за моита колица за 30 лв (като им искаха 50) като диковете са перфектни ... монтирах ги и си4ко е 6 няма тресене няма ни6то ....
А за задни апарати с дискове и главини не бих дал пове4е от 70-80 лв ....
vasstop написа:Sachko написа:Аве вия тука кфи цени обадихте .... страх ме хвана
Аз днеска си купих вентилирани дискове (предни) 240мм за моита колица за 30 лв (като им искаха 50) като диковете са перфектни ... монтирах ги и си4ко е 6 няма тресене няма ни6то ....
А за задни апарати с дискове и главини не бих дал пове4е от 70-80 лв ....
Ами зависи какво качество търсиш. Аз със спирачките компромис няма да правя и не искам да се претрепам за това, че съм спестил 100-200лв. Затова и направих профилактика на всичко по задния мост по отношение на спирачките.
Sachko написа:... какво им има на старите дискове стига да са добре запазени (аз ги предпо4итам пред новите)...нямам ни6то против това да се сменят гуми4ките... марку4ите и т.н. , но това са неща за още 10 - 20 лв отгоре ......
но сумите които вие тука обябявате са направо: 200лв ... 300лв
prj57 написа:Саше, ква ти е колата, щото аз на ФВ не знам да има 240мм дискове има 239, 256, 280 и 288..... и също ква е тая цена от 30 лв за два ВЕНТИЛИРАНИ...... gruebel
И аз сам дала4е от мисалта да споря .... само изказах мнение ...понеже ми се строриха големи цифрите ....vasstop написа:Sachko написа:... какво им има на старите дискове стига да са добре запазени (аз ги предпо4итам пред новите)...нямам ни6то против това да се сменят гуми4ките... марку4ите и т.н. , но това са неща за още 10 - 20 лв отгоре ......
но сумите които вие тука обябявате са направо: 200лв ... 300лв
Саше, не искам да споря с теб, споделям опит просто.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта