Поставяне на ел. стъкла на поло 2F
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Re: Поставяне на ел. стъкла на поло 2F
Алоо говори бай ви брадър .. Жоро ти като лична секретарка ли ми се явяваш ? пари няма да ти дам да знаеш...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Angel Stavrev написа:Алоо говори бай ви брадър .. Жоро ти като лична секретарка ли ми се явяваш ? пари няма да ти дам да знаеш...
Аз пари не искам,дай пиене

Колегата така и не писа,какво стана с голфа,това лято няма да е,но да се надяваме следващото и моята да стане с ел.пакет

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ами нормално е да ти се явява като лична секретарка,като не даваш обяснения.
wili98 написа:Колеги,
много ви моля, да публикувате в този раздел, теми, показващи как се прави, поправя, преправя нещо..
Това съпроводено с съответните обяснения
ако са придружени със снимков материал, описание на използваните материали, цени, и от къде сте си ги набавили.. страхотно...
целта е това да е раздел, в който човек да влезе, и да види как се прави нещо...
- Angel Stavrev
Колега някои хора са на работа и нямат възможност да са по 24ч онлаин ок ?
И все пак ако те интересува нещо или сме пропуснали да качим някоя снимка кажи ще се раздвам да ти бъда полезен.Също може да се допитваш и до колегата Жоро(Enigma79)понеже тои направи изцяло монтажа и свързването а аз само гледах..

И все пак ако те интересува нещо или сме пропуснали да качим някоя снимка кажи ще се раздвам да ти бъда полезен.Също може да се допитваш и до колегата Жоро(Enigma79)понеже тои направи изцяло монтажа и свързването а аз само гледах..
- Angel Stavrev
И да изтупаме малко темата..
Скоро предстой монтаж на Ел,фарове,но до момента имам липса на една пластмаса в фара на която се закача мотора...Таа ще съм благодарен ако някой знае от къде да си я купя било то и нова или 2ра рака
Скоро предстой монтаж на Ел,фарове,но до момента имам липса на една пластмаса в фара на която се закача мотора...Таа ще съм благодарен ако някой знае от къде да си я купя било то и нова или 2ра рака

- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Моето май си е заводско с ел.стъкла....или поне не са слагани в България 

znainainai написа:Понеже заводско за 2F ел.стъкла НЯМА.
Има... на колегата OZZY_ е с ел стъкла и централно заводско..., но е SCOT Edition, май само те имат...
Супер е станало колега, аз също обмислям ел. стъкла, но първо искам централно, че се побърквам, проверявам вратите по 1000 пъти и пак един път бях забравил едната, ужас е. Иначе ми харесва какви екстрички искаш да слагаш, почваш да ме мотивираш.