marto_vw написа:rahwin написа:щото там си спира от 3 години и всеки знае че това си е неговото място.
Може би точно заради това колега...Вземат 3 за да му направят мръсно...Всеки трябва да спира пред блока си където намери за добре и има свободно място...Това че спира от 3 години не му дава безплатно парко място само за него.
При условие че преди 3 години, когато отидохме да живееем там,никой не спираше на това място и едва след като започнахме ние да си паркираме колите там,и другите се сетиха че може,означава,че това място е било ничие.Аз не казвам че щом спира от 3 години не му дава безплатно парко място само за него,но обикновенно дребните золуми се правят точно опради причината че някой си мисли че спираш на неговото място,което в случая не е така и аз това обяснявах.Плюс това не съм съгласен че всеки трябва да спира където завари-много по добре е всеки да си знае мястото и да си спира там.Така хем има места за всеки,хем няма недоволни.На все повече места в Пловдив поне хората го практикуват това и има ред.Дори знам едно място,където всеки си знае къде си спира,циментирал си е мястото,дори тук-там има посадени лози да пазят сянка.Не съм съгласен че в тоя случай може да дойде сульо и пульо и да си паркира бараката там.
Ама стига толкова,че се отклоняваме от темата