Пичага ,имаш доста цигански изпълнения по колата ,а това с тасовете я връща с около 40 може и повече години назад в автомобилостроенето. Някой от колегите по-горе даде пример тасове на москвич.Е колега ,ще ме извиняваш ама на мосера си му отиват в пъти повече отколкото тия мизерии сътворени от колегата...И без това пасата не е изпълнен с аеродинамика ми ти го заобляй още .... и тоя изолирбант на фаровете не пада ли като се нагорещи фара ?И .. аз не съм притежател на VW ,обаче поне едни нормални вежди не се ли предлагат та да му сложиш ?Или нямаш 10 леФчета та тряа си хабиш тиксото по-колата..
becinko написа:?И .. аз не съм притежател на VW ,обаче поне едни нормални вежди не се ли предлагат та да му сложиш ?Или нямаш 10 леФчета та тряа си хабиш тиксото по-колата..
Колега не си притежател на VW,но си регистриран във форума?!?!?Ако беше попрочел малко повече във раздела щеше да знаеш че за Б3 няма вежди,а трябва да се преправя цялата маска- viewtopic.php?f=11&t=124358&hilit=%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D1%83%D0%BA Много е лесно да даваш акъл когато ти самия си невеж по въпроса!!! Колега Sasio,за да стане завършено и красиво бих ти препоръчал следното,взимаш спрей за джанти на Дупли колор и лак.Подготвяш си джантите и тасовете и ги пръскаш 2-3 ръце,тогава вече сива джанта,сив тас става едно цяло,а не черна джанта и сив тас.Малко е кофти когато гумата е на джантата но ето как я е облепил професионалиста :
Ето резултата при мен,яд ме е че цяло лято дрямах,а не се сетих да си направя и джантите на зимните гуми
не ми допадат тасовете, надписа на стъклото, сините габарити и веждите на фаровете... това на пръв поглед. Но всеки си има вкус. Аз не харесвам шарени работи. Бял тас... може би на бяла кола и то да е същия цвят.