Полиране на стъкла?!?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Savatage
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Полиране на стъкла?!?

Мнениеот Savatage » Вто 16 юни 2009 23:08

Плаче за ново просто ... ако примерно е рязано с флекс в близост до прозореца и стърготините са се набижали в него така става... прогаря го просто и си остава там :) ето примерно в "Кобра" бачкат перфектно и взимат удобно :). Може да си избереш даже и с по-блага защита ;)

rguigov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rguigov » Пон 17 май 2010 19:47

Задно стъкло (5) врата. Чупих го сам и го смених в кобра пловдив - 3 пъти подред!!! После ходих и в мустанг още 2 пъти - пак същото - оставям колата пред къщи и се пръсва, никога не е било в движение, нито при преминаване през дупка, само когато стои. Случва се през зимата, през лятото, през деня, през ноща, по всяко време. На шестият път реших проблема с цяла врата от пловдивска автоморга даже и цвета е същия. Не си давайте парите за скапани турски стъкла ако намерите нещо истинско си заслужава, но в противен слъчай няма смисъл. Мнението ми няма да се промени защото и мой приятел с пасат смени предното в кобра и сега от драскотините от чистачките едва се вижда.

Потребителски аватар
live_for_passat
Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот live_for_passat » Пет 21 май 2010 7:16

Аз пък съм много доволен от кобра, пасата ми е с предно стъкло от там трислойно зелено тонирано и го стържа зимата с каквото ми падне, лятото няколко пъти без чистачки пусках щеките и няма никаква драскотиина по него... :012:

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Съб 22 май 2010 8:17

Купете прозрачна полирпаста от автобояджийски магазин. Както каза най-горе колегата с най-ситната шкурка изгладете повърхноста на драсканицата и нанесете с парцал от пастата :) и ще видите прекрасния ефект .

jamesdav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jamesdav » Пет 04 юни 2010 0:12

dj_runner написа:Купете прозрачна полирпаста от автобояджийски магазин. Както каза най-горе колегата с най-ситната шкурка изгладете повърхноста на драсканицата и нанесете с парцал от пастата :) и ще видите прекрасния ефект .

Надявам се никой да не те послуша. :mrgreen:

Потребителски аватар
GT.
Автомобил: audi 1.8 turbo
Двигател:

Мнениеот GT. » Вто 22 юни 2010 16:49

колега, иди на авто стъкла там където правят люуспи от камъчета, там могат да ти оправят по-сериозни драскотини :)

Върни се в “Направи си сам!”