BORCO написа:.А тези които смятат че със снимки ще се научат - и секса ли по снимки го учихте.

BORCO написа:.А тези които смятат че със снимки ще се научат - и секса ли по снимки го учихте.
crashman написа:След като колегата се постара толкова, следва да му се и благодари подобаващо.
Сега вече темата е завършена, според мен
Profesionalista написа:Добра екстраа колко излизат консумативите като цена
sashot написа:Всичко това е хубаво,поривът към схемотехническо творчество е похвален, но срещу малко повече пари може да се купи СмартДРЛ на колегата L&R, който освен тази функция осигурява и дневни светлини.
Да не се счита за реклама.
sasho_sb написа:токущо колега ме осведоми че съм го изплагиатствал за което веднага му се извинявам,нека модераторите изтрият темата, сори колега,весело посрещане на новата година .
viewtopic.php?f=11&t=134948&hilit=home
stefan4o написа:Какъв е проблемът да не стане? Слага се модул с реле за време, който можеш да го нагласиш както ти душа сака. После от NO към плафона слагаш диод (за да не може да връща напрежение към релето, когато се задейства плафона от отваряне на вратата) и си готов. Чакам си бирата![]()
mafiota написа:говоря за малко по-съвременна и модерна работа,
всички тези неща трябва да действат като се стъмни, през деня не ми трябват. Такива външни релета за време, фоторелета и т.н. не ми трябват- искам всичко да се обедини към схемка с ПИК и разбира се нужната му периферийка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта