Броня за пасат от б4 на б3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
miti_kamenov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Броня за пасат от б4 на б3

Мнениеот miti_kamenov » Сря 09 фев 2011 9:47

Аз съм с роговете от Б3 но ги скъсих с по 4см. и бронята от Б4 с основа от Б4 пасна идеално :)

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 09 фев 2011 10:22

vackooo написа:Друг е въпроса дали ще си намеи широкия пакет и на каква цена :mrgreen: :banghead:

Намират се......за 40-50кинта с търпение ще ги намери,разбира се тук във форума се злоупотребява с цената им както и на прословутата централна конзола за Б3!
Аз само веждите ги намерих за 20лв. а тук във форума ми искаха по 40-50лв. :screwy
Има сумати авто сайтове със обяви за Б3 на части,така че ако реши да търси там,100% ще попадне на оферта!!!

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Сря 09 фев 2011 13:55

kristianatanasov написа:
vackooo написа:Друг е въпроса дали ще си намеи широкия пакет и на каква цена :mrgreen: :banghead:

Намират се......за 40-50кинта с търпение ще ги намери,разбира се тук във форума се злоупотребява с цената им както и на прословутата централна конзола за Б3!
Аз само веждите ги намерих за 20лв. а тук във форума ми искаха по 40-50лв. :screwy
Има сумати авто сайтове със обяви за Б3 на части,така че ако реши да търси там,100% ще попадне на оферта!!!

Еми аз още не съм попаднал на читави
п.п Дано намери и успех

Върни се в “Направи си сам!”