Кора под двигателя (защита от кражби) голф 2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Re: Кора под двигателя и най вече под акумулатора за голф 2

Мнениеот turrisi » Сря 16 фев 2011 16:14

краднат ми е голф 2-ка ..лесно е...смисъл...набелезали ли са си колата или нещо от нея...няма отърване...каско може би :bowdown ...познат с каско му изплатиха ..гума -че е срязъл на камък като излиза от гаража си....другото е да научиш куче да отваря вратите и да го пуснеш нощем в колата та ако дойде някой :bishop ...третото е да даваМЕ по някой лев на някой да спи в колата....четвърто :laser :rocketwhore :023: :053: :076: :076:

Потребителски аватар
karrlito
Автомобил:
Двигател:

Re: Кора под двигателя (защита от кражби) голф 2

Мнениеот karrlito » Нед 24 апр 2011 17:04

liokooo написа:колега една кора е 59 лева и 6 лева доставка смятаи си ги взимаи една кора и туи то ако искаш ще ти дам линк към кората

Добра оферта е ама сега нямам пари. По натам ако още важи ще се възползвам.

Последна промяна от karrlito на Пет 02 ное 2012 20:03, променено общо 3 пъти.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пон 25 апр 2011 8:03

колега аз съм си направил кора от ламарина,много ми цапаше коша двигателя ремъците пък капака,ако те интересува мога да ти пратя снимка как изглежда,не те ли е страх че ако сложиш такава оригинална че и нея може да ти одмъкнат

Потребителски аватар
karrlito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karrlito » Пон 25 апр 2011 20:09

zdravko_jett написа:колега аз съм си направил кора от ламарина,много ми цапаше коша двигателя ремъците пък капака,ако те интересува мога да ти пратя снимка как изглежда,не те ли е страх че ако сложиш такава оригинална че и нея може да ти одмъкнат

Ако можеш снимай я и кажи в кои точки си я хванал. И да ходя да търся ламарина :)

Потребителски аватар
golfajiata golf 2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfajiata golf 2 » Вто 26 апр 2011 11:19

Колеги ако отида в железарски цех да кажеме и там има абкант гилотина и такива големи машини за оформяне на метални елементи мога ли да си направя от ламарина кора за под двигатела дали има специфични чупки и кривки или лесно ще се изкриви ламарината за да пасне,и отдолу с болтове ли се хваща или как е може ли малко акъл да ми дадете по тази тема!
tabla_lisa_striata_apl4.jpg
Такава ламарина ми се иска да сложа отдолу.

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Пет 29 апр 2011 11:11

Издебни ги тия дето ти барат по колата и ги набарай тях. Като им натрошиш кокалите хубаво и поседят малко по болници ще си премислят някои неща от живота. Повярвай ми много добре ще се чувстваш след като си ги набарал и начесал.

Потребителски аватар
bobo_golfa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobo_golfa » Пет 29 апр 2011 11:39

колега и аз имах същия проблем и на мен се опитаха да ми разбият колата от под дръжката но не успяха незнам по каква причина а само ми изкривиха ламарината и ми скъсаха уплътнението на дръжката,това което си го направил да не бъркат през емблемата е много хитро браво :applause:

Потребителски аватар
karrlito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karrlito » Сря 04 май 2011 11:58

Няма спасение :cry: :cry:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 04 май 2011 14:07

Абе човек някой яко ти има зъб :shock
Да не си се заигрявал със нечия приятелка баси за отрицателно време няколко щурма по колата. Вземай една бухалка и лягай в колата и като дойде "гостът" му начупи кокалите да се научи да не бара :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Сря 04 май 2011 14:08

Нещо май са те нарочили... :screwy Иначе не виждам как 15 пъти ще я разбиват или ще се опитат да го направят. Мислил ли си за камерa (от тея евтините) за наблюдение или нещо такова :?:

П.С. довечера вместо да се гоните с каката из леглото...лягай с един винкел в гоУфа mhihi

Потребителски аватар
karrlito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karrlito » Сря 04 май 2011 14:35

Мислих за камера ама ако е евтина то като е тъмно и от далече нищо няма да се вижда, а и нямам излишни пари. Няма как някой да ми има зъб. Сигурно само моята кола няма аларма защото съм махнал акумулатора и я гледат така новичка изглежда и налитат на нея, а всъщност няма какво да се взима от нея аз всеки ден свалям каквото мога по ценно да не стои вътре. Мислех да напиша бележка че няма акумулатор за да не се опитват да отварят ама както се казва ще оставят те бележка ние сме длъжни да проверим :| сега обмислям вариант за около дръжките вместо гумените уплътнения нещо като пластмаса или ламарина по дебело и здраво и да обхваща по голямо разстояние около дръжката. Вече не знам какво да правя. Не трябваше да я пребоядисвам да си беше останала ръждясала да не се набива на очи :cry:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 04 май 2011 14:36

Аларма имаш ли ? Не е зле да си сложиш.Поне тези дето не знаят кво правят ще ги затрудниш.

Потребителски аватар
karrlito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот karrlito » Сря 04 май 2011 14:49

mupk0 написа:Аларма имаш ли ? Не е зле да си сложиш.Поне тези дето не знаят кво правят ще ги затрудниш.

Има аларма ама когато не държа акумулатора вътре тя не свети и си мислят, че не е включена.

Последна промяна от karrlito на Пет 02 ное 2012 20:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
golfajiata golf 2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfajiata golf 2 » Сря 04 май 2011 17:23

Колега да не се изразявам като някоя врачка ама на тия каде барат да им изсъхнат ръцете нещастници гадни,знам че не ти е до мойте въпроси но тези дръжки за колко парички си ги купил и от къде ако мога да попитам тези обикновенните ми ядът нервите секи ден.Ще съм ти безкрайно благодарен ако споделиш.
ПП: пожелавам ти повече да не ти я пипат дано господ ме чуе :bishop

venho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venho » Съб 18 юни 2011 0:34

ейй лоша работа са тези 2ки нямат опазване каквото и да сложиш българина е изобретател земи накрая мини през една кравеферма и по то4но през обора на кравите та да се омаже яко с лайна отдолу 4е да му гнусно на копеленцето
шегувам се естественно но си мисля 4е каквото и да направиш няма да имаш голям успехосвен да си вземеш гараж

Върни се в “Направи си сам!”