Километраж - несветещи стрелки...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
километражите наистина са много хубави, но не мога да разбера защо трябва това в средата да свети. лично мен доста ме дразни, а пък и цвета му ми се струва не много подходящ
1 въпрос... забелязвам че отвора от където трябва да мине осичката на стрелките е доста голям.. та питането ми е как става номера със светещите стрелки? трябва да има диод точно под стрелката ли и няма ли да се вижда как свети отвора на километража като е толкова широк ?
1 въпрос... забелязвам че отвора от където трябва да мине осичката на стрелките е доста голям.. та питането ми е как става номера със светещите стрелки? трябва да има диод точно под стрелката ли и няма ли да се вижда как свети отвора на километража като е толкова широк ?
asskoGTI написа:колега както се сещаш аз търся за голф 2
мерси за линкаразгледах и аз,потърсих-но няма
има за костенурка,но такива "reverse glow" няма
все пак мерси
Колега съжалявам но не съм обърнал внимание, че става въпрос за Голф 2

patzo написа:1 въпрос... забелязвам че отвора от където трябва да мине осичката на стрелките е доста голям.. та питането ми е как става номера със светещите стрелки? трябва да има диод точно под стрелката ли и няма ли да се вижда как свети отвора на километража като е толкова широк ?
Що се касае до въпроса със стрелките, след монтажа реших че изобщо няма нужда да си играя със стрелките и да опитвам да ги накарам да светят защото и без това се виждат показанията им вечер, благодарение на точно тази средна част от циферблата която свети. Може би е предвидена точно с тази умисъл

Ето и 2 снимки от крайния резултат (за съжаление качеството отново не е много добро):

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mileff написа:patzo написа:километражите са добри, а и идеята им не е никак лоша, само че не се ли предлагат такива не толкова "нашарени" и разноцветни ??
Има и други модели разбира се. Поне 3-4 съвсем различни модела съм виждал. Зависи от производителя. Просто този беше първия модел на който попаднах, и го взех
колко парички и от къде ако не е тайна ще споделиш ли ?
patzo написа:mileff написа:От eBay ги взех, около 120лв. ми излезе със транспортни разходи, преводи и т.н.
как от Ебей ? аз доколкото знам, поръчки от България ги приемат, но никога не стигато до нас. Имам и 2ма приятеля които изгоряха така.. поръчаха си оттук и после... супата. нищо не дойде.
От eBay.com ги взех. Преди да ги поръчам се свързах с продавача, питах го дали ще прати до България (в действителност си беше доста по-дълга кореспонденция), уточнихме всичко и тогава поръчах и изпратих парите (с WesternUnion). И след седмица бяха при мен - на адрес. Преди това пък си поръчах от Хонг Конг друго и то също си пристигна, отново за около седмица - седмица и нещо. Важното е преди всичко да се свържеш с продавача за да разбереш каква му е политиката. Може би си е и до късмет

- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mileff написа:От eBay.com ги взех. Преди да ги поръчам се свързах с продавача, питах го дали ще прати до България (в действителност си беше доста по-дълга кореспонденция), уточнихме всичко и тогава поръчах и изпратих парите (с WesternUnion). И след седмица бяха при мен - на адрес. Преди това пък си поръчах от Хонг Конг друго и то също си пристигна, отново за около седмица - седмица и нещо. Важното е преди всичко да се свържеш с продавача за да разбереш каква му е политиката. Може би си е и до късмет
Ясно, добре благодаря ти много за изчерпателният отговор

patzo написа:mileff написа:От eBay.com ги взех. Преди да ги поръчам се свързах с продавача, питах го дали ще прати до България (в действителност си беше доста по-дълга кореспонденция), уточнихме всичко и тогава поръчах и изпратих парите (с WesternUnion). И след седмица бяха при мен - на адрес. Преди това пък си поръчах от Хонг Конг друго и то също си пристигна, отново за около седмица - седмица и нещо. Важното е преди всичко да се свържеш с продавача за да разбереш каква му е политиката. Може би си е и до късмет
Ясно, добре благодаря ти много за изчерпателният отговор
За нищо

- Voodoo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой пробвал ли е с флуоресцентна боя и ултравиолетови диоди?Тази тук конкретно http://xtuners.com/plazma.htm по-надоло в страницата.Мисля си ,ако се вземат 1 комплект циферблати(с изрязани стрелки,цифри и т.н.)и се сложат върху листове напръскани с тази боя и диодите дали ще стане,като цена е добро - за синя и червена боя и 4 диода 40лв + циферблати 10 лв(хартиени)?