live_for_passat написа:според мен плексиглас 2мм дифузиращ бял или син от някое фото, хубавото му е че и един диод да има отзад дифузера разпределя равномерно светлината.
boar написа:изрежи едно синьо фолио от папка и го прибави към това което е отдолу на километража да стане двойно и по тъмно,гаранция че няма да се виждат,на мен също се виждаха така на дисплеите ,сложих и 2 ро и ела виж за ко иде реч
djembo75 написа:boar написа:изрежи едно синьо фолио от папка и го прибави към това което е отдолу на километража да стане двойно и по тъмно,гаранция че няма да се виждат,на мен също се виждаха така на дисплеите ,сложих и 2 ро и ела виж за ко иде реч
намазах..лед.светлиноите.леко.с.коректор..тушира.светлината.но.пак.се.вижда.
boar написа:djembo75 написа:boar написа:изрежи едно синьо фолио от папка и го прибави към това което е отдолу на километража да стане двойно и по тъмно,гаранция че няма да се виждат,на мен също се виждаха така на дисплеите ,сложих и 2 ро и ела виж за ко иде реч
намазах..лед.светлиноите.леко.с.коректор..тушира.светлината.но.пак.се.вижда.
Пробвай така както ти казах ,поне материал имаш и няма да се вижат,ако не стане ще купиме черните
dinkonikolaev написа:Давай снимки да видим а отдолу черно фолио което се използва за ленти на предните прозорци на колите.
dinkonikolaev написа:Мисляче идеята която предложих е в пъти по лесна но да видим.Азможе да се помъча да изработя едни плазмички за уредите от лада.Ще използвам плексиглас от кутийките за ЦД дискове понеже там той е доста тънък
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта