Поставка за светлоотразителен триъгълник в багажника
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Поставка за светлоотразителен триъгълник
Колега kristianatanasov, както каза колегата nokiangage оригиналния триъгълник е в лявата част на багажника в жълта опаковка. Поне при мен е така. nokiangage, този от В5 го купих за 8лв., но всъщност дадох на колегата 10лв., защото беше много точен. 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Здравейте колеги, намерих от вортекса снимка на кората за багажника на Б3 понеже никога не съм виждал на живо...

Та онзи ден гледах на един познат на БМВ-то, има на кората нещо като джоб за няколко инструмента и ми допадна идеята в допълнение към триъгълника, та въпроса ми е какъв материал да купя за да си изрежа и направя такава, защото май е невъзможно да се купи тази ненормално рядка част? Всмисъл идеята е да си взема размерите от колата, а материала да е по-твърд от обикновен килим/стелка за да може да се огъне сравнително и закрепи, чрез продупчени отвори със същите щипки, с които се закрепва и кората под предния капак (тези, които влизат в отворите на гредите). Идеи?

Та онзи ден гледах на един познат на БМВ-то, има на кората нещо като джоб за няколко инструмента и ми допадна идеята в допълнение към триъгълника, та въпроса ми е какъв материал да купя за да си изрежа и направя такава, защото май е невъзможно да се купи тази ненормално рядка част? Всмисъл идеята е да си взема размерите от колата, а материала да е по-твърд от обикновен килим/стелка за да може да се огъне сравнително и закрепи, чрез продупчени отвори със същите щипки, с които се закрепва и кората под предния капак (тези, които влизат в отворите на гредите). Идеи?
- No Name
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поставка за светлоотразителен триъгълник в багажника
Намери си от някоя морга кора от бмв която да съвпада горе долу и я напасни 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
damian d написа:Снимки за колегата Piro_vw.Засега ще го оставя така, с тези биндерленти стана много здраво.
Май не си обичате колите,:063: Не мяза на нищо. Марш в Практикер и там има всетлоотразителни ленти може да си направите дори и цветенце на колата

- nokiangage
- Контакти:
Колега, покажи как си го реализирал ти на кола без фабрична поставка да видим естетика малко и ние... 

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
nokiangage написа:Колега, покажи как си го реализирал ти на кола без фабрична поставка да видим естетика малко и ние...
Не се дразни брат ама онова полу-триъгълно образование не е никак естетично, особено хвата му с 4 свински опашки. На моя капак има една хоризонтална червена ивица тип лепенка. Не държа да видоизменям фабрично заложеното от автопроизводителят. Да копираш Мерцедес е све едно да си купиш маратонки 46 номер а твоя да е 40

- nokiangage
- Контакти:
Никой не е казал, че това е окончателния вариант колега, нали затова тука го мъдрим как да стане за да изглежда по-добре и по-близко до фабричното. Ето го на Б5-цата как е, това гледаме да копираме колега, Бенц-а е друга работа