Спойлер голф 2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Спойлер голф 2

Мнениеот Deo88 » Нед 17 юли 2011 12:51

И мислите , че като пробиете стъклото става по-добре ли ? :screwy

До създателя на темата ! - купи си силикон за лепене на стъкла ( авто стъкла ) Мога да ти препоръчам една марка , но ще я премълча , за да не става реклама . Силикона е над 11 лв. и половината туба ще ти артише .

Не се опитвай да си създаваш излишни главоболия , освен ако не ти дават гаранция за джама , което силно ме съмнява ...

Потребителски аватар
patzo_sl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patzo_sl » Нед 17 юли 2011 12:57

Аз му давам гаранция..., ама че ще се пръсне след 1 2мм. от пробиването.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Нед 17 юли 2011 14:15

Deo88 написа:И мислите , че като пробиете стъклото става по-добре ли ? :screwy

До създателя на темата ! - купи си силикон за лепене на стъкла ( авто стъкла ) Мога да ти препоръчам една марка , но ще я премълча , за да не става реклама . Силикона е над 11 лв. и половината туба ще ти артише .

Не се опитвай да си създаваш излишни главоболия , освен ако не ти дават гаранция за джама , което силно ме съмнява ...

Део..брат..много бързаш :lol: Говоря за заводско монтиране.Там и самото стъкло,ако не се лъжа е закалено,иначе от първата дупка и ще се цепне на 2. Ако гониш напълно стоков вид (какъвто целях аз) купуваш си едно стъкло и си ти,а ако тръгнеш да го пробиваш ти...не те очаква нищо добро :beer

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 17 юли 2011 14:45

IvailoOo написа:
Deo88 написа:И мислите , че като пробиете стъклото става по-добре ли ? :screwy

Део..брат..много бързаш :lol: Говоря за заводско монтиране.Там и самото стъкло,ако не се лъжа е закалено,иначе от първата дупка и ще се цепне на 2. Ако гониш напълно стоков вид (какъвто целях аз) купуваш си едно стъкло и си ти,а ако тръгнеш да го пробиваш ти...не те очаква нищо добро :beer

Не бързам колега , просто казвам на момчето как да действа , и кой е по-добрия начин за него а и за всеки друг :)

поздрави :)

Върни се в “Направи си сам!”