А защо ще пестиш от ксенон, при положение че една ксенонова крушка вече е почти колкото една халогенна, а животът и е сигурно поне 10 пъти повече??
А и също так а емалко безмислено да слагаш "тенекийка" защото тогав аи през нощта няма да можеш да си ползваш дългите като хората и трето, но не на последно място .... друг начил освен DRL и да ти светят само дългите - няма, при положение че за да пуснеш дълги, задължително трябва да си включил късите от ключа на фаровете!
Може ли дългите светлини да светят без късите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Може ли дългите светлини да светят без късите
WesT_Pz написа:(отварях фаровете и им сложих по една тенекиика от долу та светлината да е насочена надолу а не да заслепява)
Това е гениално

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
WesT_Pz написа:...и да знам вече да не се обръщам към вас.
Не виждам причина да се сърдиш, когато едно нещо не е редно и колегите не се съгласяват с него. Тук винаги можеш да получиш ценен съвет, но има общоприети правила, които трябва да се спазват, когато си участник в движението на пътя.
- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
WesT_Pz написа:Ще ли ти се...обаче няма да стане,все пак никой от вас незнае как ми светят фаровете и веднага ще заслепявам хора(отварях фаровете и им сложих по една тенекиика от долу та светлината да е насочена надолу а не да заслепява) но както и да е мерси че ми помогнахте да направя това което искам и да знам вече да не се обръщам към вас.
Първо изяснявай какво искаш, какво си направил до момента и знаещите ще ти кажат какво да направиш допълнително! От сърдене само ти губиш!

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
WesT_Pz написа:Ще ли ти се...обаче няма да стане,все пак никой от вас незнае как ми светят фаровете и веднага ще заслепявам хора(отварях фаровете и им сложих по една тенекиика от долу та светлината да е насочена надолу а не да заслепява) но както и да е мерси че ми помогнахте да направя това което искам и да знам вече да не се обръщам към вас.
Колега не се обиждай но си мисля че нищо не си разбрал от всички коментари по тая тема

- RANOPILE
- Автомобил: VW Polo 2F
- Двигател: AAU 1994
И щом си сложил тенекийката как ще караш през нощта като тръгнеш някъде? За градско няма нужда от дълги, но извънградско са полезни. И не е практично всеки път да правиш гимнастиката да вадиш пластинката от фара.
И незнам защо се правиш на сърдит при условие, че си казал нещата с недомлъвки и никой не е гадател да знае какво си направил или ще направиш за безопасността на другите. А идеята е приета буквално и с право критикувана в този си вид.
И незнам защо се правиш на сърдит при условие, че си казал нещата с недомлъвки и никой не е гадател да знае какво си направил или ще направиш за безопасността на другите. А идеята е приета буквално и с право критикувана в този си вид.