За разхода на гориво.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пет 25 май 2007 10:51

vw_golf_2_Memphis написа:Толко ли не можете да засечете разход :roll:
А и за какво да го засичате :roll: дали е 10, 12 или 17 нито ще спрете да се возите нито ще обеднеете :wink:
кефа няма цена нали :wink:

Мииии вижда ми се некво газАрско да имаш такова :lol:
На един приятел БМВто като го натиснеме и мн.ме радва как се залепва тая стрелка в десния ъгъл на таблото :lol:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 25 май 2007 11:03

То голям келепир като имам разходомер. Се у него гледам(и отчита вярно негова верица). Някой път реша да настъпя той кат се побърка(разграфен е 5_7_9_11) и онази стрелка кат се забие отатък 11 чак се скрива и на мен ми призлява кат се сетя кво става в резервоара.Така че извод:По добре без разходомер :idea:

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Съб 26 май 2007 17:28

Същност като се позамислих има табла за голф единички със разходометър...някои имат повече функции на електрония часовник...може и да търся такова табло ама не ми се разправя :lol:

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Нед 03 юни 2007 4:11

znainainai написа:и онази стрелка кат се забие отатък 11 чак се скрива и на мен ми призлява кат се сетя кво става в резервоара

Споко на BMW e36 е до 30 и при всяко тръгване си се скрива след 30/100 :) /е ако караш пенсионерската може и да го удържиш до 15 :) /

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пет 15 юни 2007 20:46

zexer написа:
znainainai написа:и онази стрелка кат се забие отатък 11 чак се скрива и на мен ми призлява кат се сетя кво става в резервоара

Споко на BMW e36 е до 30 и при всяко тръгване си се скрива след 30/100 :) /е ако караш пенсионерската може и да го удържиш до 15 :) /

Абсолютно прав си колега,без рязко натискане и на 10 успява да се държи

Потребителски аватар
xP_NiRee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xP_NiRee » Съб 28 юли 2007 9:09

Моя голф е с борд компютър и го купих преди 2 дена.Снощи гледах разхода дали спада като го карам като "пенсионер" но и да го настъпвам и да го галя все показва 10.8 10.9 а като се връщах от Плевен оня ден (от там го купих) на дълго показа 5.2 със скорост около 90 km/h.А под моментен разход разбирам че ако има промяна в изгарянето (по-бързо или по-бавно в зависимост от тежината на крака :D ) на горивото борд-а трябва да показва постоянно, а той все така седи.Сменя се чак след като мина някъкво разтояние и не се променя драстично с 0.1 някъде както написах по горе.Дали отчита моментен разход на някакво изминато разтояние? Не му разбирам още не съм свикнал и незнам някой работи какво значат.Моля да ме извините за моето незнанието ако на някой съм му се сторил смешен :oops:

Върни се в “Направи си сам!”