Аз свалих само ел огледалата с инсталацията, маке му и трън, а имаше термотроник тоя пасат.
znainainai написа:Колега във голяма грешка си може да се монтира мотор позиционера на място ама е малко голям. И все пак е възможно за целта се маха барчето, и въздуховоът за обдухване във краката. Като ги няма се открива достатъчно място за работа а отворите за винтовете за закрепване на мотор позиционера са предварително заработени
На моя пасат имах проблем със мотор позиционер на климатроника за 10мин беше свален,подменен и монтиран обратно. На 15-тата минута колата беше на пистата
analplanet написа:Вуичо ми има ветно и в него си има оригинално без пресадки термотроник и ми каза че е пре доволен от това за зимата подаржа си една температура и е яко когато примерно има дете в колата!щот нали са сещате колко загрява духалката и кат пуснеш малко стодено да влезе става да си е... магарето!!!и заради туи пуснах темичка да видя дали можи и колко ще ми струва да си слойа и ас и или да взема от някои обито венто вече да му изкорма нещата да ги пресадя на полото!!!това исках да разбера!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта