Volkov написа:Ся да ти кажа и аз нещо!
Боята ще падне на 3тия месец, пу залагам си дясната ръка!
За по-добър екефт трябва да залепиш в тоя процеп червено фолио, за външно лепене - по скъпичко е да но и ефекта ще е по-траен!
Или по-евтиния вариянт от тунинг шопчетата продават готови червени ленти на метър - кофтито при тях е че след 1 примерно избеляват!
Айде успех с количката!

А режи сега ръката =) на снимките от последната форумна в София ( 30 12 2012 ) Може да видиш боята как си СЕДИ

ПС: за да не е празно мнението от последния път в който съм писал сложих:
Аларма + централно - врътката излезе тънко защото едно приятелче се занимава с тоци и ми навърза всичко ( Мите жив и здрав бате ! ) специално данке и на Ваското с който се засякохме на морето и даде доста добър акъл !
Иначе сложихме ел машинки за централното направихе и багажника да се отваря от копче ( много е удобно )
Маааалко преправяне по музиката в колата ...влязоха още 2 елипси на ЛГ в корите на предните врати ииии съвсем на скоро се сдобих с втора каса 12" блаупункт.
общо взето вече свиря , светя остана само да я накрам да върви

PS2: Забравих ДЛР ( пак Митака ) направи го да се пали с плаенето на колата с родната полиция проблеми нямам !
50 лева длр-ите и малко ръчен труд - рязане на броня и връзване на кабеляци ииии съм супер доволен отново ! Като запаля фаровете длр-а спира и от бутон мога да го пусна ако има мъгла да влезе в роялята на халоген,
++++ направихме и скрит прекъсвач за бас касите ако ми писне да думка да мога да го спра
абе много готини неща направихме тази година