POLO PAVLETI написа:на мен един приятел ми пръсна гърнетата с подобен бутонДокато го визих незнам защо реши да цъкне и БАУУУУУУУ средното гърне на консерва
POLO PAVLETI написа:нямам никва представа кво стана , лилавият Голф 2 беше колата
ПЛ мотор , ако има значение. Дори не знам как беше вързан въпросният бутон. Колата беше осеяна с кабели за всевъзможни щуротии.Казвам само какво се случи.
Bai Sando написа:POLO PAVLETI написа:нямам никва представа кво стана , лилавият Голф 2 беше колата
ПЛ мотор , ако има значение. Дори не знам как беше вързан въпросният бутон. Колата беше осеяна с кабели за всевъзможни щуротии.Казвам само какво се случи.
Като моята
refresh4o написа:Bai Sando написа:POLO PAVLETI написа:нямам никва представа кво стана , лилавият Голф 2 беше колата
Като моята
а някой може ли да споменее как да вържа моя на първо натискане да пали, а на следващото да гасне?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта