Централно заключване

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: Централно заключване

Мнениеот predat0r » Сря 01 авг 2012 11:03

vasex написа:имам такъв модул със сгъваем ключ и въпросът ми е има ли начин да се свърже към нормалната която ми е на колата и да я командвам от дистанционното с сгъваем ключ и когато отключип или заключиш да задеиства и алармата като удариш колата да свири :bishop

Колега уточни се тоя модул дето го имаш.. Само модул за централно заключване ли е ? Или има си и сирена.... Защото има два модела тоест згъваем ключ и централно и аларма.... Само че тези със сирена са по скъпи със 10лв... Зависи какво търсиш.. Аларма или само модул за централно заключване от ключа.... И двата варианта ще ти вършат работа тоест ще ти станат... Иначе към твоята аларма няма да стане... Няма да свири... Трябва нова аларма да си купищ със сгъваем ключ към 45лв са....

Вчера монтирахме едно модулче като на автора на темата Giordon... На електрическо централно която е поставена допълнително на колата (Опел Вектра А) и си работи нормално забравих да кажа че централното е електрическо

Върни се в “Направи си сам!”