s5501na написа:__smirnoff__ написа:станало е супер! колега ако приемаш съвети, бих ти препоръчал да пробваш, ако имаш време и желание, разбира се, да отрежеш диодите отпред с 3-4 милиметра, тоест да я няма лупата, която съсредоточава светлината в една точка. Ефекта е, че светлината се разпръсква и не свети само 1 точка.
Колега само да ти кажа без да се заяждам , ама има такивадиоди с разпръскваща светлина/матови са /!Осветлението на таблото ми е с такива и вярвай ми няма нищо общо с това на колегите във форума,светлина не се концентрира в една точка а се разпръскава навсякъде!
Колега не се обиждай нищо лично,приеми го като съвет!!!
s5501na написа:Колега само да ти кажа без да се заяждам , ама има такивадиоди с разпръскваща светлина/матови са /!Осветлението на таблото ми е с такива и вярвай ми няма нищо общо с това на колегите във форума,светлина не се концентрира в една точка а се разпръскава навсякъде!
Колега не се обиждай нищо лично,приеми го като съвет!!!
Amorphiss написа: ...репликата за рязане на лещата на диодите я подминавам все едно че не съм я чул....
naka_76 написа: При мен таблото е с бели ярки диоди и са пилени на шмиргел, докато станат цилиндър, може би около 2мм. Ефект на разсейване има и то много добър.Ще пусна и снимки скоро , да не е само приказки.
Stenly написа:Ето ви диодите на 12в които аз имам и за които писах в темата за осветление на таблото имам червени,бели,зелени,лилави...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта