Картон между радятора и решетката на GOLF 3-как?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пет 05 яну 2007 13:58

vasstop написа:
vwg3 написа:И как по точно прецаква двигателя,ако съблюдава t-рата?

А как по-точно ще съблюдава температурата, като това е работа на термостата и температурния датчик? Като загрее ще маха картона или...
Най-правилното решение е да се сложи нов термостат.

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 05 яну 2007 14:01

POLO_SPORT написа:
My написа:Ако някой ме светне как да сложа желюзи от Москвич на Астрата го правя въпреки новия термостат :twisted: и си махам картона :wink:

:020: :047: :072: :038: Като си решил да безчинстваш, поне слои от Вартбург, че е немска машина :drive

Аз покарах Варбург с такова :gruebel , а се разсея да не ги отвориш , а прегря главата на първия баир :idea:

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Съб 06 яну 2007 21:47

L&R написа:
POLO_SPORT написа:
My написа:Ако някой ме светне как да сложа желюзи от Москвич на Астрата го правя въпреки новия термостат :twisted: и си махам картона :wink:

:020: :047: :072: :038: Като си решил да безчинстваш, поне слои от Вартбург, че е немска машина :drive

Аз покарах Варбург с такова :gruebel , а се разсея да не ги отвориш , а прегря главата на първия баир :idea:

Въобще няма място за такива глезотии. Разстоянието между радиатора и броня, маска, греда и т.н. е само 4мм. Отвътре на радиатора (там е по-подходящо) съвсем няма място. Там на същото разстояние е турбото, генератора, помпа на хидравликата и т.н. Проблема е присъщ на печките. Зимата много трудно загряват на кратки разстояния. При затваряне на коша за да не влиза насрещния въздух си загрява за норматив и си поддържа температура 82-3 градуса при отваряне на термостата без да включва перката. :wink:

Върни се в “Направи си сам!”