toshara написа:stefan4o написа:dikanski написа:да ,такива са скобите.И аз се надявам да не е слагано лепило.На мен не ми се получи снимката на скобите.Утре ще ги махна и ще видя.Благодаря
Ще трябва да те разочаровам. Залепени са с лепило. Ако са оригиналните - честито. Това 100 годишно лепило се втвърдява като камък. Не е невъзможно да се махнат стъклата, ама с риск да ги строшиш. Моят съвет е - не барай, а си пускай късите редовно. Не се занимавай с глупости с диодни ленти и други "красоти"
Няма смисъл от тази "операция"!Лепилото е станало камък,шанса да счупиш стъкло е около 90%,аз на голфа съм чупил 4 поредни,така че прави си сметка!!!
Едно че е грозно,друго,че ще счупиш няколко фара докато го направиш,трето,че ще изгориш с акт за 50лв.И на последно място-на нашите коли не им ходят диоди за светлини,може стопове и мигачи,но другото стои кич.
Абсолютно невъзможно,трябват ми нови фарове ,за да го направя.Изглежда съм си сбъркал родина с другата,където и 10 комплекта диодни да си сложа,няма да се заядат.Монтирах ги под моите фарве и ги свързах към датчика на газовата.Сега светват със пускането на контакт.Светят добре.Пускам си отново късите,но нека седят и тези,за случаи на забравяне.Всичко може да се случи,човек да забрави.А,и дано няма заядливи фуражки .Благодаря за проявената помощ в моите опити да създам нещо практично,макар бъркащо в ГЗ на нашите мили милицонери