Дистанционно за аларма.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Duke_BG
Автомобил: GOLF 4+BORA
Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion

Мнениеот Duke_BG » Пет 26 яну 2007 16:46

pipi_to написа:В същата връзка някой знае ли дали отделно мога да си купя дистанционни, защото моите едното вече му се скапаха бутоните за 1 година, пък са и много грозни едни такива недодялани махагонени със зелени гумени копченца. По-грозно нещо не съм виждал.

бутоните се сменят - струват макс 5 ст./бр но има много видове трябва да си намериш точно от твоя вид. С поялник се сменят за 5 мин (всичките + разглобяване и сглобяване ако можеш да боравиш с поялника де )

OjorO
Автомобил:
Двигател:

Re: Дистанционно за аларма.

Мнениеот OjorO » Чет 04 мар 2010 11:14

Включи на контакт.Натисни превключвача (override switch) и задръж за 5 сек. докато сирената изцвърчи 5 пъти.Светлините за паркиране ще светнат за да покажат че са в режим на препрограмиране.Натисни произволен бутон на съществуващото дистанционно.Сирената ще извърчи 1 път показвайки че е запомнила първото дистанционно.Натисни произволен бутон на 2-то дистанционно ,сирената ще извърчи 2 пъти за потвърждение.Тази процедура може да бъде повторена до 4 пъти.Оставете системата за 10 секунди и пре-програмирането е завършено.При програмиране на нови дистанционни,оригиналните дистанционни трябва да бъдат пре-програмирани или ще бъдат изтрити от паметта.

Потребителски аватар
DaNicHeLi
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU 1999

Мнениеот DaNicHeLi » Пет 19 мар 2010 23:52

Аз така търсих ли търсих дистанционно и накрая една нова аларма за 40лв и съм много доволен!
Дистанционните ще ти излезнат по-скъпо!

Потребителски аватар
kojuharov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kojuharov » Съб 20 мар 2010 10:32

Добре, а ако имаш мобилайзер и чип в ключа. Аз моята я взех с едно дистанционно и един ключ нямаше резервни. И когато попитах на две три места ми обясняват едни цени към 100 лева за дистанционното + ключа.

hp7909
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hp7909 » Нед 21 мар 2010 4:02

колегата говори за допълнително постявана аларма ,тя няма нищо общо с фабричния имобилайзер 8)

Потребителски аватар
LORD_OF_PAIN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LORD_OF_PAIN » Нед 21 мар 2010 22:30

Здравейте колеги! Ами аз старата аларма отдавна я изритах. И честно да ви кажа добре че така направих. Защото тя беше в коша при двигателя и от времето и температурите, не мога да ви опиша на какво приличаха платките й. Добре че, не ми писахте това по - рано. Щях да си счупя главата да се мъча. Мерси все пак. Информацията която сте дали е много полезна. Предполагам тези комбинаций важат за повечето автоаларми?

tarikat89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tarikat89 » Пон 22 мар 2010 11:41

Здравейте,имам и аз едно въпросче за алармата,моята се води Pirahna(поне така пише на дистанционните) и има една черна кутия при двигателя за коята имам ключ за да включвам и изключвам алармата..та въпроса ми е мога ли да си сменя дистанционните понеже моите са само с едно копче за отключ. и заключ.,а съм си харесал едно дистанционно с 2 копчета за отключ. едно и едно за заключ. като има и предпазно капаче което се хлъзва в/у копчетата за да не може да ги натиснеш докато ти се размята дистанционното по джобовете..

и още едно въпросче..има нещо като комфорт модул или там квото се води..като заключа с ключа и задържа ключа завъртян и ако има отворени прозорци си ги затваря автоматично докато държа ключа завъртян в ключалката..обаче аз искам като щтракна копчето на алармата да я заключа и така да си затваря прозорците,а не с ключа..възможно ли е и това да стане?

Върни се в “Направи си сам!”