Мнение за фарове Г3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Нед 21 яну 2007 9:53

iliev77 написа:Добре са станали колега, но искам да видиш ето тези и някой ако ми каже от къде да си ги намеря ще му бъда много благодарен :D

Изображение

Да наистина тези на снимката са много яки!!! Ако намериш някъде такива пиши :wink: ( струва ми се че стъклото е изцяло гладко - екстра )

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Нед 21 яну 2007 11:01

Andrian_VT написа:Ако не се лъжа, преди време четох във форума, точно такава тема-затъмняване на рефлектори. Доста имаше писано и знам, че има колеги които са си направили колите така. Пробвайте с търсачката.

тук има мигач и не ми се вярва да са правени за това питам, ако някой е срещал да се продават нека даде линк

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 21 яну 2007 12:11

Това не е мигач. Това е фар на Венто със затъмнен рефлектор. На снимката прави зрителна измама при включен габарит. Забележи при задния стоп кое свети. Не мигача а габарита. Ако се загледаш хубаво мигача на тази кола се намира в малките кухини в бронята-затъмнен с квадратна форма. Ако искаш на такъв фар да има мигач се опитай да изолираш габарита и крушката да я свържеш с мигачите. Слагаш оранжева крушка и си различен от тълпата.

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Нед 21 яну 2007 15:04

Andrian_VT написа:Това не е мигач. Това е фар на Венто със затъмнен рефлектор. На снимката прави зрителна измама при включен габарит. Забележи при задния стоп кое свети. Не мигача а габарита. Ако се загледаш хубаво мигача на тази кола се намира в малките кухини в бронята-затъмнен с квадратна форма. Ако искаш на такъв фар да има мигач се опитай да изолираш габарита и крушката да я свържеш с мигачите. Слагаш оранжева крушка и си различен от тълпата.

Прав си ! Това не са мигачи а габарити, но я погледни по хубаво :lupe - според мен мигачите и габаритите са вътре в фара и това стъкло на фара виждал ли си го на Венто :screwy май е доста прозрачно
Изображение

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 21 яну 2007 20:21

Не знам. На мен ми се вижда, че стъклото е като на останалите нормални фарове. Различават се само рефлекторите, които в този случай правят илюзията за прозрачност на стъклото.
Кое според теб е мигача?

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Пон 22 яну 2007 13:38

ами отвори линка,който съм пуснал на 1-ва страница --там имат и цени и онлайн поръчка.

Върни се в “Направи си сам!”