капачки за джанти тип конус? Вече са факт.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Re: капачки за джанти тип конус? Вече са факт.
Честито, колега! Станали са перфектни! 

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
ето и днескашното занимание ...
- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Станали са трепач колега 

- dj_beat_boxer
мерси, постарах се и резултата е налице
Конусите са станали перфектни.Дано скоро ги видим и на джантите.
Поздрави.Очакваме снимки.
Поздрави.Очакваме снимки.
- dj_beat_boxer
джантите са Brock b6 16-ки, предни 7.5 J и задни 9 J.
Боята е доста кофти щото ги подготвям за боя, но въпроса е в идеята .
Ето я и снимката как стой конуса на задната деветка.
Боята е доста кофти щото ги подготвям за боя, но въпроса е в идеята .
Ето я и снимката как стой конуса на задната деветка.
- dj_beat_boxer
ако някой има интерес да пита, мога да го ориентирам кое как става. 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ти гледай да хванеш конусите хубаво за джантата да не хванат крачета

- dj_beat_boxer
ще се опитам пък дано не хванат крачета
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Горе долу каква е сумата за една капачка и къде ти ги направиха?
Дали могат да направя подобни за BBS RS, сами конус трябва да има резба за да се навие на джантата...
Поздрави
Дали могат да направя подобни за BBS RS, сами конус трябва да има резба за да се навие на джантата...
Поздрави

- dj_beat_boxer
CRX Racing написа:Горе долу каква е сумата за една капачка и къде ти ги направиха?
Поздрави
Значи колега нещата седят по следния начин. Първо трябва да решиш колко ще са ти дълги, след това да си вземеш алуминий кръг с диаметър 2 или 3 мм. по широк от централния отвор, и съответно да пресметнеш колко материал ще ти трябва, но за да стане точно пусни си фъндък 5 мм. от към дължината преди да си го купил за да може стругаря да може спокойно да действа. Трябва ти стругар и ти само да му обясниш какво се иска. На мен захващането ще ми е от към правата част стругаря ми издупчи в центъра една дупка за по дебел и як болт но къс
,и отзад 4 мм алуминиева ламарина стягаш и заспива. Може също да ти изреже шайби от същият алуминий за още по здраво. Специално за мен захващането на конусите е строго индивидуален щото зависи си от джантата и колко е изнесена. По въпроса за сумата 25 лв. алуминиеви заготовки, 5 лв. за куриер и 10 лв. на стругаря, ама се пак ми е комшия и за мен е по тънко, и 3 лв. за шкурки за да се полират. 43 лв. стават общо за 4 конуса. Ако нещо не си разбрал питай ще ти обясня.
а забравих да спомена че, ми остана материал за един конус заготовката е ф 60 и 68 мм дълго, така че ако стругаря е добър ще имаш минимална фира, а и като пари значи ми излиза с 6 лв по малко т.е. вместо 43лв. 37лв. пада се 9 лв на конус. поздрави

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
dj_beat_boxer написа:CRX Racing написа:Горе долу каква е сумата за една капачка и къде ти ги направиха?
Поздрави
Значи колега нещата седят по следния начин. Първо трябва да решиш колко ще са ти дълги, след това да си вземеш алуминий кръг с диаметър 2 или 3 мм. по широк от централния отвор, и съответно да пресметнеш колко материал ще ти трябва, но за да стане точно пусни си фъндък 5 мм. от към дължината преди да си го купил за да може стругаря да може спокойно да действа. Трябва ти стругар и ти само да му обясниш какво се иска. На мен захващането ще ми е от към правата част стругаря ми издупчи в центъра една дупка за по дебел и як болт но къс
,и отзад 4 мм алуминиева ламарина стягаш и заспива. Може също да ти изреже шайби от същият алуминий за още по здраво. Специално за мен захващането на конусите е строго индивидуален щото зависи си от джантата и колко е изнесена. По въпроса за сумата 25 лв. алуминиеви заготовки, 5 лв. за куриер и 10 лв. на стругаря, ама се пак ми е комшия и за мен е по тънко, и 3 лв. за шкурки за да се полират. 43 лв. стават общо за 4 конуса. Ако нещо не си разбрал питай ще ти обясня.
а забравих да спомена че, ми остана материал за един конус заготовката е ф 60 и 68 мм дълго, така че ако стругаря е добър ще имаш минимална фира, а и като пари значи ми излиза с 6 лв по малко т.е. вместо 43лв. 37лв. пада се 9 лв на конус. поздрави

- daka-93
- Автомобил: Татко Мобил
- Двигател: AWT
Колега евала за ентусиазма но не мислиш ли че някой като си ги хареса на бързо ще изчезнат тези капачки и язък за парите и труда за тях 

- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
daka-93 написа:Колега евала за ентусиазма но не мислиш ли че някой като си ги хареса на бързо ще изчезнат тези капачки и язък за парите и труда за тях
Джамбазите харесат ли си нещо, каквото и да е, няма спасение... Ако за всяко нещо, направено по колите, започнем да си мислим по този начин, то по-добре нищо да не правим.

И все пак нека не разводняваме темата на колегата. Евала още един път за резултата

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Rumbata е прав...на шурата миналата седмица му задигнаха предната М броня със се халогените и гредата зад бронята....як тумбеж ! Сега на стругар да дупчи дупки на шпилките, катинарчета и секретен ключ със секретни гайки ще се правят нещата....Просто се намираме в страна, в която и "апартамента" да ти изчезне, полицията ще си чеше та***те