x15 написа:Чудомир написа:x15 написа:Kaраш всеки да оставя депозит 200-300 лв. Ако счупи нещо удържаш от депозита.
Точно така ще стане![]()
Идва някой, иска да си смени свещите, свещите си ги носи естествено, плаща си 10 лв за 1 час (мин. ставка), взима динанометричния ключ, да кажем 10-100 нм, дето полумарков е към 150 лв, и след смяната на свещите удря по една контра на железните джанти, като - естествено без да иска - го превърта.
Искам да видя на такъв човек как ще му вземеш 200 лв или по-скоро как ще го убедиш, че за да ти направи 10 лв оборот трябва да ти остави първо 200 лв на тезгяха
Колега, няма нужда да се убеждаваме, всичко е въпрос на желание, искаш да ползваш динамометричен ключ - оставяш си депозита, ако ли не връткаш докато скъсаш свещите![]()
Колкото до самосъзнанието, дадох на един близък познат комплект сециализирани инструменти за 300 кинта (при това не бяха и мои) с условието много да ги пази! Свършил си той работата и се сетил че нещо трябва да се зачука, и вместо да си намери чук за 5лв. нашият почнал бой с инструмента.
Връща ми го той засмян засмян че си свършил работата и ми вика, малко се поизкриви че си зачуках нещо ама да не те бърка и така става![]()
На запад има някой магазини за авточасти които ти дават да ползваш специализирани инструменти за без пари, но трябва да оставиш депозит 2-3 пъти пазарната цена. Ако си съвестен човек и върнеш инструмента читав си ти връщат всичките пари, ако си тъпанар дето не ти пука си плащаш за тарикатлъка!
Колега това ме разби почвам сериозно да се замислям по въпроса дали изобщо да се захващам