Пишете на Теди!
http://forum.vwclub.bg/profile.php? ... e&u=100601
Врати без дръжки? ... как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Здравейте на всички.
Намерих темата в търсачката и имам няколко въпроса:
1-Може ли да се направи лявата врата да се отваря от дистанционното а дясната с копче от вътре без да се махат дръжките и да се китосва и заварява ламарина,защото не ми харесва а пък и проблема с дръжките става банален вече,стари нови оригинални ментета всичко се троши.
2-Ако може кои къде и за какви пари горе долу ще ми го направи
Мерси предварително
Намерих темата в търсачката и имам няколко въпроса:
1-Може ли да се направи лявата врата да се отваря от дистанционното а дясната с копче от вътре без да се махат дръжките и да се китосва и заварява ламарина,защото не ми харесва а пък и проблема с дръжките става банален вече,стари нови оригинални ментета всичко се троши.

2-Ако може кои къде и за какви пари горе долу ще ми го направи
Мерси предварително
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Може да се направи но кой и за колко не мога да ти кажа. Виж тази тема. Колегата Си е направил и двете врати да се отварят дистанционно.
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе спрете с тази глупост ... "ами ако ми падне акумолатора какво да правя"... ами ако ти се счупи палеца на делкото ?? ; ами ако пукнеш две гуми???; ами ако ти сдаде спирачната помпа ?? ... има толкова много повреди които могат да станат по един автомобил това означава ли че трябва да закачите още един "същия" за резервни части винаги с вас ... НЕ .... предполагам не е тайна за никой как се отваря преден капак на Г2 ... просто бъркаш през емблемата (за тези които имат такава), или през мястото където трябва да е емблемата буташ палеца на дясно и капака щтраква (все едно си вътре и дърпаш лоста ...) отваряш капака закачаш за 5 секунди ток от някой комшия или ... които и да е отваряш си вратата и си готов .... всяка тема за тези дръжки има поне 10 души които питат "ами ако ми падне акумолатора..." за да не ти падне не слушай силна музика на угасен двигател и поглеждай от време на време генератора как зарежда и изобщо си поддържай колата ...
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
и аз бях на това мнение преди да видя за каква кола става въпрос (Пасат Б4)B_O_S_S_S написа:абе спрете с тази глупост ... "ами ако ми падне акумолатора какво да правя"... ами ако ти се счупи палеца на делкото ?? ; ами ако пукнеш две гуми???; ами ако ти сдаде спирачната помпа ?? ... има толкова много повреди които могат да станат по един автомобил това означава ли че трябва да закачите още един "същия" за резервни части винаги с вас ... НЕ .... предполагам не е тайна за никой как се отваря преден капак на Г2 ... просто бъркаш през емблемата (за тези които имат такава), или през мястото където трябва да е емблемата буташ палеца на дясно и капака щтраква (все едно си вътре и дърпаш лоста ...) отваряш капака закачаш за 5 секунди ток от някой комшия или ... които и да е отваряш си вратата и си готов .... всяка тема за тези дръжки има поне 10 души които питат "ами ако ми падне акумолатора..." за да не ти падне не слушай силна музика на угасен двигател и поглеждай от време на време генератора как зарежда и изобщо си поддържай колата ...