не знам братле
не съм го замервал......но определено работи добре и мисля,че няма да има проблем
доста време стояха вкл. днес....загрява до определена темп. и спира
подгрев на огледала с резистори възможно ли е ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoyancho666
- Автомобил: vw polo 6n1
- Двигател: 1.4 aex 1996
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
Re: подгрев на огледала с резистори възможно ли е ?
ммм да и сега има жица за още 10 огледала а реотана струваше по спомен 2-3 лева , по принцип се прекарват кабели ако няма то маса има на всякъде само плюса е от бутона желателно е съпротивлението да е около 15-20 ома наи много
- stoyancho666
- Автомобил: vw polo 6n1
- Двигател: 1.4 aex 1996
да,реотана го купих за 2.50 изкарах от него 2м по 1м на огледало и да има още за 7,8 огледала
дано съпротивлението да не е повече от 20 ома .....големи благодарности колега wiliams_vn за идеята с
реотана

дано съпротивлението да не е повече от 20 ома .....големи благодарности колега wiliams_vn за идеята с
реотана

-
- Автомобил: golf 3 GL
- Двигател: aam 1.8
http://vaping.bg/калкулатор-за-мощност/ изчислявате какво съпротивление /в омове/ ви трябва за желаната мощност /във ватове/ , после, посредством http://plamen2.bghoster.0lx.net/web/tablici/tbl4.html избирате кантал със съответното съпротивление и дължина! но най - лесно е като разпънете кантала, който имате и с помощта на мултицет определите дължината според съпротивлението /в омове/ и го режете! примерно единия кабел на мултиета го поставяте на единия край на реотана, а другия кабел го приплъзвате по реотана, докато на дисплея се появи необходимото съпротивление! там се реже!